puce H1 Geld-Kansspel.be

De pronostieken voor sportweddenschappen en allerlei weddenschappen om met kennis terzake te wedden

De pronostieken om online te wedden voorgesteld door Geld-Kansspel.be

Geld-Kansspel biedt u regelmatig pronostieken aan en andere adviezen over verscheidene niet sportieve competities of evenementen. U kan het geheel van deze pronostieken hieronder terugvinden... Goede weddenschap en veel geluk !

We leggen u eveneens pronostieken voor op matchen van de Wereldbeker voetbal die zal plaatsvinden in Brazilië van 12 juni 2014 tot 13 juli 2014.

Voorafgaand aan dit evenement waarop zo gewacht wordt, zullen wij u pronostieken aanbieden voor de Jupiler Pro League en de Europese liga's van de UEFA Champions League en voor de Europa League.

U kan ook het geheel van onze pronostieken terugvinden voor :

Onze pronostieken voor de evenementen die nog moeten plaatsvinden

Pronostiek Ajax x Besiktas 28 September 2021

Maandag 27 september, 2021
Ajax x Besiktas

Ajax x Besiktas : Dinsdag 28 september, 2021 om 21u00 [ Champions League ]

Imponerende reeks Ajax is de laatste weken bezig aan een imponerende serie wedstrijden, waarin de doelpuntenmachine op volle toeren draait. De ene na de andere monsterscore wordt bereikt, waarbij de 1-5 in Lissabon natuurlijk het meest in het oog sprong. De laatste jaren moest de Nederlandse landskampioen in de eerste maanden van het seizoen vaak nog even op stoom komen, maar daar is dit keer blijkbaar geen sprake van. Na het verlies in de Super Cup (met tien man tegen PSV) en een remise tegen FC Twente staat er geen maat op de thuisploeg. Bovendien kan Erik ten Hag ook nog eens beschikken over een vrijwel fitte selectie. De 3-0 winst op FC Groningen afgelopen zaterdag had veel hoger uit ku...

rss twitter Facebook Facebook