puce H1 Geld-Kansspel.be

Een F1+ licentie is toegekend aan de Nationale Loterij voor online weddenschappen

Donderdag 3 april, 2014

F1+ licentie Nationale Loterij voor online weddenschappen
In december 2013 heeft de Nationale Loterij een aanvraag ingediend om weddenschappen te kunnen aanbieden op het internet. De Kansspelcommissie heeft beslist om een F1+ licentie toe te kennen aan de Nationale Loterij, waardoor er ook weddenschappen aangeboden mogen worden op het internet. Het is tegelijkertijd een aanvullende vergunning op de 34e licentie de Nationale Loterij al in haar bezit had. Deze was toegekend op 5 juni 2013. Deze vergunning staat de Nationale Loterij toe om weddenschappen aan te bieden door middel van fysieke verkooppunten.

Koninklijke goedkeuring vanuit de Ministerraad

In lijn daarvan heeft de Ministerraad ook de 35e licentie toegekend aan de Nationale Loterij om online weddenschappen aan te mogen bieden. Dit is gebeurd op 28 maart 2014. Er is dus een Koninklijk goedkeuring gekomen, waardoor er van start kan worden gegaan met het online aanbieden van weddenschappen. Dit is een wijziging die volgt op het arrest van de Raad van State op 18 maart 2014. Daarmee werd het Koninklijk besluit van 20 juli 2012 vernietigd wegens een gebrek aan motivering.

Een tweetal vergunningen & een F1+ licentie

De Nationale Loterij beschikt nu over 2 vergunningen, namelijk de 34e en 35e. Daarnaast is er een aanvullende F1+ licentie. Dat biedt volop perspectief voor de Nationale Loterij, want er kan nu zowel online als op fysieke verkooppunten sportweddenschappen worden aangeboden. Daarmee kan er natuurlijk een breder publiek bereikt worden en dat is zeker het doel dat de Nationale Loterij voor ogen heeft wanneer het gaat over sportweddenschappen.

Een verrassende toekenning voor de Nationale Loterij

De Nationale Loterij is natuurlijk enorm blij met deze toekenning. Deze dubbele beslissing van zowel de Kansspelcommissie en de Federale regering, stelt haar zo in staat om Scooore! te blijven aanbieden op de Belgische markt. Zo kan de Nationale Loterij aan haar kanalisatieopdracht voldoen en zich op creatieve wijze bezighouden met het aanbieden van sportweddenschappen.

e-Lotto - Legaal wedden op sport in België

e-Lotto : bookmaker fiche en ons advies
e-Lotto - Logo Licentie België KSC e-Lotto e-Lotto werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+148123.

Website : e-Lotto Download e-Lotto

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

e-Lotto - De laatste actualiteiten over sportweddenschappen in België

Nog meer millions dan Euro Millions vrijdag 3 oktober

Nog meer millions dan Euro Millions vrijdag 3 oktober

Woensdag 1 oktober, 2014

Vanaf 1 oktober 2014 start de Deelname aan de Euro Millions Verjaardagsjackpot!

e-lotto logo

Een recordwinst van 11 miljoen euro tijdens de Lotto-trekking

Woensdag 16 juli, 2014

Hoewel Belgie uit het WK is gespeeld door Argentinie, heeft toch één Belg een gat in de lucht gesprongen tijdens de deelname van het land aan het WK. Tijdens de Lotto-trekking heeft deze winnaar namel...

Super Lotto Brazilie

Super Lotto 11 april en 9 mei : Met de winnaars naar Brazilië WK

Woensdag 9 april, 2014

Tot vrijdag 11 april 2014 heb je niet alleen de kans om 2 miljoen te winnen met de Super Lotto, maar maak je ook nog eens kans om de Rode Duivels achterna te reizen naar Brazilie. Voeg je bij de eerst...

De artikels van de rubriek KSC - Kansspelcommissie in België

 
 
rss twitter Facebook Facebook