puce H1 Geld-Kansspel.be

Win een PlayStation 4 het spelen van online poker Unibet.be

Dinsdag 11 februari, 2014

Unibet.be biedt PlayStation 4 : online pokertoernooi
Liefhebbers en kenners van het pokerspel moeten dezer dagen bij Unibet zijn. Daar wacht er hen immers een uniek evenement en een fantastische promotie. Het evenement in kwestie is het No Limit Hold'em tornooi van 16 februari eerstkomend. De promotie in kwestie is een ongelooflijke en awesome Playstation vier. Die game console wordt namelijk als hoofdprijs aangeboden.

Promotieperiode

Deze fantastische promotie van Unibet loopt tussen 2 en 15 februari 2014. Het uiteindelijke No Limit Hold'em tornooi vindt plaats op 16 februari. Om hun plaats in het toernooi te bemachtigen, moeten geïnteresseerde spelers minstens tweehonderd ranked hands spelen tussen 2 en 15 februari. Registratie voor het toernooi is mogelijk vanaf 16 februari 2014.

Een playstation 4 en meer…

Zoals gezegd is de hoofdprijs van het tornooi een fantastische en geheel nieuwe Playstation 4 (inclusief één controller). Dat is dus ook meteen waarmee de winnaar van het No Limit Hold'em tornooi naar huis gaat. Maar uiteraard heeft Unibet ook voor de andere spelers een prijs voorzien en hoeven ook de nummers 2 tot 27 alvast niet met lege handen naar huis te gaan. Zo ontvangen de nummers twee tot negen van het tornooi een geldprijs van een niet onaardige 150 euro. De nummers tien tot achttien van het tornooi ontvangen dan weer de helft van deze geldprijs: 75 Euro. De nummers 19 tot 27 van het tornooi ontvangen, tot slot, een geldprijs van 25 Euro.

Registreer je nu!

Zoals gezegd is het mogelijk je te registreren voor dit tornooi vanaf zondag 16 februari 2014. De registratie wordt die dag opgestart vanaf 00u01 CET - d.i. middernacht van zaterdag op zondag. Het tornooi zelf vangt aan om 19u30 CET - d.i. zondagavond. Er is dus sprake van een late registratie met een korte registratietijd van vijftien minuten en een boeiende turbostructuur. Meer informatie is verder nog te vinden door te surfen naar www.unibet.be. Het No Limit Hold'em tornooi is daar terug te vinden in de poker client bij 'tornooien'. Daar klikt u verder naar 'freerolls' en verkiest u tot slot de button 'console'. Wij wensen u alvast alle succes!

Unibet Poker - Legaal Poker in België

Unibet Poker : gedetailleerd fiche en ons advies
Unibet Poker - Logo Licentie België KSC Unibet Poker Unibet Poker werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. A+8109.

Website : Unibet Poker Download Unibet Poker

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Unibet Poker - De laatste actualiteiten over online poker in België

De artikels van de rubriek Online poker

 
 
rss twitter Facebook Facebook