puce H1 Geld-Kansspel.be

Een nieuw pokerspel op Golden Palace, namelijk Omaha!

Donderdag 10 april, 2014

Strobe Poker Golden Palace
Vanaf 8 april 2014 is er een nieuw spel te spelen op de website goldenpalace.be. Dit is het pokerspel Omaha. Je kunt zowel Texas Hold’em als Omaha spelen. Dit is mogelijk met de eigen versie van een fast fold poker spel, genaamd Strobe Poker.

Een eigen versie van het fast fold poker spel

Dit spel is een eigen versie van het officiële fast fold poker spel. De handen die je niet wilt spelen, kun je folden waarna je direct een nieuwe hand aan de tafel kunt krijgen. Sinds 8 april 2014 kun je dus ook Omaha spelen. Doe je ook mee? Wij zijn ervan overtuigd dat het een prima poker spel is voor jou! Er zitten namelijk diverse voordelen aan het spelen van dit poker spel.

Hoe werkt het spel?

Wist je dat Omaha door steeds meer mensen ontdekt wordt? De variant hierop wordt dan ook steeds populairder. In deze variant begin je met 4 kaarten, in plaats van 2 kaarten. Houd er echter wel rekening mee dat de winnende combinatie nog steeds uit 2 van je eigen kaarten moet bestaan en uit 3 gemeenschappelijke kaarten. Daarmee wordt het een spel vol actie, wat natuurlijk uitstekend past bij het concept van Strobe. Fans van Omaha zullen dan ook snel de weg weten te vinden naar de Strobe-tafels.

Poker spelen op je mobiele telefoon

Er is een groot voordeel aan het Strobe Poker. Je kunt het namelijk ook op je mobiele telefoon spelen. Het is 100% mobile proof. Daarom is het zeker de moeite waard om te proberen. Het is niet eenvoudig om efficiënt aan meerdere tafels te spelen. Daarom is Strober hiervoor het perfecte alternatief. Je kunt gemakkelijk en snel de poker app downloaden en sneller dan ooit tevoren poker spelen met je mobiel. Kies er daarom om poker te spelen via de app en speel poker als nooit tevoren!

Golden Palace - Legaal Poker in België

Golden Palace : gedetailleerd fiche en ons advies
Golden Palace - Logo Licentie België KSC Golden Palace Golden Palace werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. B+3767.

Netwerk poker room : OnGame

Website : Golden Palace Download Golden Palace

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Golden Palace - De laatste actualiteiten over online poker in België

Gratis Ticket Mini Series Golden Palace - Code MINISERIES

Gratis Ticket Mini Series Golden Palace - Code MINISERIES

Donderdag 3 april, 2014

Bij Golden Palace zijn de Mini Series van gestart gegaan. Dit is een reeks pokertoernooien met een bedrag van $20,000 aan prijzen en verscheidene extra bonussen. Ter promotie van deze toernooien biedt...

Golden Palace Poker Added Minis Series, 20.000 $

Golden Palace Poker Added Minis Series, 20.000 $

Dinsdag 1 april, 2014

Vanaf maandag 31 maart 2014 tot en met zondag 6 april vindt er een belangrijke online pokerpromotie plaats. In deze periode start er dagelijks om 19:00 uur een Added Mini Series-toernooi. Er is $ 20.0...

De artikels van de rubriek Online poker

 
 
rss twitter Facebook Facebook