puce H1 Geld-Kansspel.be

Claim nu jouw bonus en maak kans op een gratis ticket voor een online toernooi van de Mini Series op Golden Palace

Donderdag 3 april, 2014

Gratis Ticket Mini Series Golden Palace - Code MINISERIES
Bij Golden Palace zijn de Mini Series van gestart gegaan. Dit is een reeks pokertoernooien met een bedrag van $20,000 aan prijzen en verscheidene extra bonussen. Ter promotie van deze toernooien biedt Golden Palace al zijn spelers een gratis ticket aan. Deze kun je makkelijk claimen door bij je volgende storting de promotiecode in te vullen.

Wat zijn de Added Mini Series precies? Van 31 maart tot en met 6 april kan je iedere dag om 19:00 uur meedoen aan een toernooi in deze reeks. Een ticket koop je voor $5,50 - $11. Naast het bedrag in de prijzenpot maak je bij ieder toernooi kans op $1000 extra aan toernooitickets. Daarnaast biedt dit online pokertoernooi iedere keer overlays en gratis spins aan, en maak je ook kans op een ticket voor de Grand Live in Marbella (Spanje) dat van 13 tot en met 18 april plaatsvindt.

Naast de vele prijzen die je kunt winnen door mee te doen, biedt Golden Palace jouw nu een gratis toernooiticket aan. Met de promotiecode MINISERIES ontvang je nu een ticket waarmee je gratis mee kan doen aan een toernooi van deze toernooireeks. Wat moet je hier precies voor doen?

Log allereerst in op je account op GoldenPalace.be. Ga vervolgens naar de kassierpagina en klik op 'Claim jouw bonus'. Wanneer je een volgende storting maakt ontvang je het gratis toernooiticket. Stort minstens $20 om een ticket ter waarde van $5,50 te ontvangen. Stort minstens $40 voor een ticket ter waarde van $11. Deze bonus kan per speler maar één keer gebruikt worden. Indien je tijdens de promotie meerdere keren geld op je spelersrekening stort, geldt de bonus slechts voor de eerste storting die je maakt. Kijk op de Added Mini Series-pagina voor meer informatie en voorwaarden met betrekking tot deze actie.

Veel plezier en succes bij je komende toernooien.

Golden Palace - Legaal Poker in België

Golden Palace : gedetailleerd fiche en ons advies
Golden Palace - Logo Licentie België KSC Golden Palace Golden Palace werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. B+3767.

Netwerk poker room : OnGame

Website : Golden Palace Download Golden Palace

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Golden Palace - De laatste actualiteiten over online poker in België

Strobe Poker Golden Palace

Golden Palace Strobe Poker, Een nieuw pokerspel : Omaha

Donderdag 10 april, 2014

Vanaf 8 april 2014 is er een nieuw spel te spelen op de website goldenpalace.be. Dit is het pokerspel Omaha. Je kunt zowel Texas Hold'em als Omaha spelen. Dit is mogelijk met de eigen versie van een f...

Golden Palace Poker Added Minis Series, 20.000 $

Golden Palace Poker Added Minis Series, 20.000 $

Dinsdag 1 april, 2014

Vanaf maandag 31 maart 2014 tot en met zondag 6 april vindt er een belangrijke online pokerpromotie plaats. In deze periode start er dagelijks om 19:00 uur een Added Mini Series-toernooi. Er is $ 20.0...

De artikels van de rubriek Online poker

 
 
rss twitter Facebook Facebook