puce H1 Geld-Kansspel.be

betFirst - Online sportweddenschap met Belgische licentie

betFirst - Bookmaker goedgekeurd

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Beoordeling betFirst

Gebruikers geld-kansspel.be gaf betFirst beoordeling 3.6 / 10 (7 advies).

U uw advies over betFirst geven ook door te klikken op een ster (1 tot 10).

Presentatie / Beschrijving van de bookmaker betFirst

De site www.betfirst.dhnet.be is zoals zijn extensie aangeeft, een Belgisch platform voor online sportweddenschappen. Zij schenkt uiteraard voornamelijk aandacht aan de Jupiler League, maar stelt eveneens talrijke weddenschappen voor op Europese en Internationale voetbalwedstrijden. Bovendien, diversifieert de site zijn aanbod door op andere weddenschappen sporten aan te bieden.

Een site 100% legaal

De maatschappij Savegas N.V. die de rechten van de site uitbaat, beschikt over een officiële licentie voor weddenschappen. De Kansspelen Commissie, die de markt van de weddenschappen op het Internet controleert en regelt, stond inderdaad Savegas toe zijn online weddenschappen aan te bieden, overeenkomstig de in België in voege zijnde wetgeving. Deze officiële licentie waarborgt niet alleen de wettelijkheid van de aangeboden diensten, maar ook de betrouwbaarheid van de site. De transacties worden met de grootste veiligheid uitgevoerd, met officiële en erkende beveiligingsmiddelen.

Voetbal op Bet First

Om te begrijpen dat het voetbal de eerste sport is bij de Belgische bookmakers, volstaat het naar de homepage van de site te gaan. Nogmaals wordt de Jupiler league logischerwijze op de voorgrond geplaatst. Het is zelfs mogelijk op de Belgische tweede afdeling te wedden, de derde afdeling Reeks A en Reeks B, evenals op wedstrijden van de Belgische Beker. Het Europese en Internationale voetbal is in het algemeen goed vertegenwoordigd, aangezien de site een veertigtal landen aangeeft en verscheidene afdelingen  voor de voornaamste, zelfs bijkomstige kampioenschappen. De keus is dus aanzienlijk voor voetballiefhebbers.

De andere beschikbare sporten

De Belgische Bookmaker biedt eveneens zijn diensten aan voor 16 andere sporten. Men komt natuurlijk uit op de meest populaire sporten. Basketbal, tennis, rugby met XV, golf, handbal, het boksen, ijshockey of nog de Formule 1 zijn er vertegenwoordigd. Anderzijds, zullen de liefhebbers van bijzondere en minder gekende sporten ook kunnen pronostikeren en tegelijkertijd trachten geld te winnen. Men vindt bijvoorbeeld varianten van heel populaire sporten, zoals de rugby met XIII en het zaalvoetbal, of nationale sporten. Dit is bijvoorbeeld het geval voor cricket, in Indië de koninginnensport, skispringen, snooker en baseball.

Beschikbare sporten voor het wedden op betFirst

 • Basket
 • Boksen
 • Cricket
 • Darts
 • Voetbal
 • Amerikaans voetbal
 • Formule 1
 • Golf
 • Handbal
 • IJshockey
 • Politiek
 • Rugby met XV
 • Skispringen
 • Snooker
 • Tennis
 • Volley

Betalingsmogelijkheden

Mistercash, hipay, Ukash, PaySafecard, TicketPremium,

Carte Bancontact Mister Cash  Carte prépayé paysafecard  Carte prépayé Ukash  Virement bancaire  

Legaal website in België van betFirst

Wedden op betFirst

Uw adviezen over betFirst

Wees de eerste om uw advies over betFirst geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

<< Terug naar de lijst van online bookmaker's vergunning van KSC

Actualiteit bookmaker betFirst in België

Tot 100 euro aan bonus op betFirst (WK) !

Tot 100 euro aan bonus op betFirst (WK) !

Donderdag 22 mei, 2014

Sport is spannend en heeft te maken met emotie. Een weddenschap afsluiten past hier precies bij, want wedden is een combinatie van informatie, kennis en emotie. Een emotie die dubbel veel oplevert als...

BetFirst.be : Combi Challenge Brazilië vlieg naar het WK !

BetFirst.be : Combi Challenge Brazilië vlieg naar het WK !

Woensdag 12 februari, 2014

Wil jij spelen? Wil jij wedden en wil jij winnen? Ga voor optimale winkansen en prachtige geldprijzen en wed van 19 februari tot en met 10 april op de Champions League en de Europa League combinaties....

rss twitter Facebook Facebook