puce H1 Geld-Kansspel.be

Tot 100 euro aan bonus op betFirst (WK) !

Donderdag 22 mei, 2014

Tot 100 euro aan bonus op betFirst (WK) !
Sport is spannend en heeft te maken met emotie. Een weddenschap afsluiten past hier precies bij, want wedden is een combinatie van informatie, kennis en emotie. Een emotie die dubbel veel oplevert als zowel jouw favoriete club als jijzelf winnen.

Alles kan

betFirst online casino voegt met haar nieuwste actie een extra dimensie aan dit gevoel toe. Wij geven namelijk iedereen die nu een account opent een bijna geld terug garantie. Want mocht je onverhoopt jouw eerste weddenschap verliezen, dan ontvang je van ons een bonus die kan oplopen tot 90€ om het opnieuw te proberen. Met andere woorden wanneer je een account opent en een inleg doet, dan heb je de zekerheid dat die eerste inzet gratis is. Want bij verlies storten wij tot een bedrag van 90€ terug op jouw account.

Wat te doen?

Om te beginnen natuurlijk aanmelden en een account openen. Nadat er geld in het account is gestort, kun je beginnen met wedden. Op heel wat meer dan alleen voetbal. Dus ook voor hen die niet van voetbal houden, is er een mogelijkheid om mee te doen. De volgende stap is het afsluiten van de weddenschap. Kijk wat de bookmaker aan mogelijkheden aanbiedt, kies waarop je wilt wedden en zet in. Na afloop wordt het bedrag dat je hebt gewonnen direct in jouw account gestort. Of, en dat is natuurlijk zeer interessant, je krijgt het ingezette bedrag terug om opnieuw een weddenschap te kunnen afsluiten.

Pak die kans

Je kunt ook mobiel meespelen. Los van de mogelijkheid om die 90€ bonus te pakken, kun je nog eens extra 10€ vergoed krijgen. Dit geldt wel uitsluitend voor het mobiel meespelen.

Tot en met 13 juli kun je dus tot 100€ aan bonus binnenhalen. Laat die kans niet glippen, want eigenlijk heb je al gewonnen op het moment dat je voor de eerste keer meespeelt. Je kunt op deze manier met jouw eerste weddenschap nooit geld verliezen, wat het extra spannend maakt. Je kunt uiteraard ook al wedden op WK-wedstrijden. Of op de Ronde van Italië. Maak daarom direct gebruik van dit schitterend aanbod.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Download betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

betFirst - De laatste actualiteiten over sportweddenschappen in België

BetFirst.be : Combi Challenge Brazilië vlieg naar het WK !

BetFirst.be : Combi Challenge Brazilië vlieg naar het WK !

Woensdag 12 februari, 2014

Wil jij spelen? Wil jij wedden en wil jij winnen? Ga voor optimale winkansen en prachtige geldprijzen en wed van 19 februari tot en met 10 april op de Champions League en de Europa League combinaties....

De artikels van de rubriek Wettelijk sportwedden in België

 
 
rss twitter Facebook Facebook