puce H1 Geld-Kansspel.be

Combi Challenge Brazilië vlieg naar het WK met de bookmaker betFIRST

Woensdag 12 februari, 2014

BetFirst.be : Combi Challenge Brazilië vlieg naar het WK !
Wil jij spelen? Wil jij wedden en wil jij winnen? Ga voor optimale winkansen en prachtige geldprijzen en wed van 19 februari tot en met 10 april op de Champions League en de Europa League combinaties. Ga voor gewin en win die lekkere Air Miles voor iedere juiste voorspelling! De speler welke aan het einden van de wedstrijd de meeste Air Miles behaald heeft, verdient een meer dan prachtige prijs.

Wat? Hou je vast: deze persoon zal, samen met een andere persoon naar keuze, naar Rio gaan om een WK kwartfinale in het indrukwekkende Maracana stadion bij te wonen! En alsof dat nog niet geweldig genoeg is, staat er tijdens het wedden van 19 februari tot en met 10 april ook meer dan 4.000 euro aan inzet op het spel. Wedden, winnen, profiteren en genieten !

Hoe doe je mee ?

Het deelnemen is gelukkig meer dan eenvoudig. Je hoeft namelijk alleen maar in te loggen - of indien je nog geen account hebt, deze aan te maken - en een storting (of eerste storting) te maken. Je bevestigd je deelname en vervolgens kun je combinatie weddenschappen plaatsen, waarbij een inzet van 2 euro of meer geldt. Geniet van zes voorgestelde wedstrijd-combi's en een geweldig spannend spel. Én die winst, natuurlijk!

Voorwaarden alvorens en tijdens deelname

Goed om rekening mee te houden, is dat je wanneer je deel neemt aan een weddenschap als de Challenge, je op ten minste twee van de voorgestelde combi's moet inzetten. Daarnaast ben je verplicht om op de zes wedstrijden, uit welke de combi bestaat, zult wedden. Dan pas zullen deze meetellen. Tot slot kun je zoveel mogelijk weddenschappen op de combi's plaatsen, zonder te maken te krijgen met een limiet. Plaats zoveel weddenschappen als je wilt, maar wel alleen op het resultaat van de betreffende wedstrijd en slechts op één selectie per wedstrijd. Enkel de combi waarin de meeste juiste resultaten zich aandienen zal meetellen. Doe mee en ontdek de grote voordelen van het winnen van Air Miles! Nog even en je wilt niets anders meer dan... juist, wedden! Spannend, bevredigend en ultieme winst... dat is wedden tijdens de Champions League !

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Download betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

betFirst - De laatste actualiteiten over sportweddenschappen in België

Tot 100 euro aan bonus op betFirst (WK) !

Tot 100 euro aan bonus op betFirst (WK) !

Donderdag 22 mei, 2014

Sport is spannend en heeft te maken met emotie. Een weddenschap afsluiten past hier precies bij, want wedden is een combinatie van informatie, kennis en emotie. Een emotie die dubbel veel oplevert als...

De artikels van de rubriek Wettelijk sportwedden in België

 
 
rss twitter Facebook Facebook