puce H1 Geld-Kansspel.be

Golden Palace - Online sportweddenschap met Belgische licentie

Golden Palace - Bookmaker goedgekeurd

Golden Palace : bookmaker fiche en ons advies
Golden Palace - Logo Licentie België KSC Golden Palace Golden Palace werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Golden Palace Website Golden Palace

Beoordeling Golden Palace

Gebruikers geld-kansspel.be gaf Golden Palace beoordeling 4.0 / 10 (6 advies).

U uw advies over Golden Palace geven ook door te klikken op een ster (1 tot 10).

Golden Palace schenkt u 5€ zonder storting

Golden Palace biedt uitzonderlijke bonusmogelijkheden aan. Bij de inschrijving kan u eerst 5€ als bonus ontvangen. Maar en nog beter, zal u ook kunnen toe treden tot een bonussom die 200% van uw eerste inzet vertegenwoordigt, tot 1000€. Ideaal om meer te spelen... en vooral meer winnen!

Presentatie / Beschrijving van de bookmaker Golden Palace

Golden Palace sportweddenschappen

Indien u meer vertrouwen schenkt aan uw talenten om te pronostikeren dan aan het toeval, dan is de site sportweddenschappen Golden Palace de perfecte keus. Houder van een officiële F1+ licentie dankzij de Belgische Commissie der kansspelen, is Golden Palace een legale site waarop u zich zeker zal kunnen vermaken en in alle veiligheid mooie bedragen winnen.

Een ideale diversiteit voor sportfanaten

Dank zij de bookmaker Golden Palace, zal u kunnen wedden op de meeste sportevenementen van het moment, van de meest populaire (Kampioenenliga, Rolland Garros...) tot de meest bijzondere (Engelse Liga, Darts, wereldkampioenschap curling... ). Zodoende zal u gemakkelijk en snel kunnen wedden op de resultaten van alle matchen, zij u gepassioneerd door de Franse liga voor voetbal, van dames tennis-tornooien of zelfs van de Amerikaanse hockeyliga

Als u meer van het genre bent de matchen rechtstreeks te ontleden en te wedden in de loop der sportevenementen, dan zal u zich gemakkelijk voelen in onze afdeling "Live Weddenschap" die de mogelijkheid biedt te wedden op het ogenblik zelf tijdens de match.

Golden Palace begeleidt u bij het wedden

Zelfs indien u zeker gepassioneerd bent door allerlei sporten, bent u misschien niet altijd specialist in alle sportevenementen. Het is om die reden dat Golden Palace u de noodzakelijke middelen schenkt die u moeten toelaten de goede beslissingen te nemen.

Bovenop op de afdeling "match van de week" die de gebeurtenis van de week op het voorplan brengt door haar grondig te analyseren, zal u een collectie statistische middelen ter beschikking hebben die u zal toelaten geen kostbare tijd te verliezen om informatie op te zoeken.

Golden Palace draagt zorg voor zijn wedders

Golden Palace zorgt voor uw welzijn door u enerzijds een bijzondere bijstand te verlenen om u te oriënteren voor het gebruik van de site en de verschillende manieren om te wedden. En wel te verstaan verzekert Golden Palace altijd uw veiligheid en deze van uw persoonlijke gegevens om u toe te laten op een serene wijze te wedden.

Betalingsmogelijkheden

Visa, MasterCard, MisterCash, sofort, PaysafeCard

Carte Bancontact Mister Cash  Carte prépayé paysafecard  

Legaal website in België van Golden Palace

Wedden op Golden Palace

Uw adviezen over Golden Palace

Wees de eerste om uw advies over Golden Palace geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

<< Terug naar de lijst van online bookmaker's vergunning van KSC

Actualiteit bookmaker Golden Palace in België

GoldenPalace.be : Wedden op het Gentse Boksgala

GoldenPalace.be : Wedden op het Gentse Boksgala

Vrijdag 28 maart, 2014

Op vrijdag 28 maart op 19:00 uur vind het meest spectaculaire boksevenement van het jaar plaats, namelijk het Gents Boksgala. Er wordt jou de mogelijkheid geboden om exclusief op dit bijzondere evenem...

Jan Ceulemans is de nieuwe ambassadeur van Golden Palace

Jan Ceulemans is de nieuwe ambassadeur van Golden Palace

Woensdag 19 maart, 2014

Op 14 maart jongstleden trad naast Anderlecht-icoon Walter Bassegio ook het icoon van Club Brugge, de voetballegende Jan Ceulemans, aan als ambassadeur van het (online) casino Golden Palace. Net als z...

rss twitter Facebook Facebook