puce H1 Geld-Kansspel.be

Voetballegende Jan Ceulemans vervoegt collega Walter Baseggio als ambassadeur van Goldenpalace.be

Woensdag 19 maart, 2014

Jan Ceulemans is de nieuwe ambassadeur van Golden Palace
Op 14 maart jongstleden trad naast Anderlecht-icoon Walter Bassegio ook het icoon van Club Brugge, de voetballegende Jan Ceulemans, aan als ambassadeur van het (online) casino Golden Palace. Net als zijn collega zal 'Sterke Jan' er met de regelmaat van de klok zijn licht laten schijnen over de voetbalpronostieken. En wie is er beter geplaatst dan 'De Caje' om de spelers van Golden Palace op weg te helpen naar de eindzege?

Drievoudig Gouden Schoen

Er kan gemakkelijk een boek of vijf volgeschreven worden met de prestaties van Jan Ceulemans, een van de grootste voetbaltalenten die ooit op de Belgische graspleinen te bewonderen was. Zels niet-voetballiefhebbers kennen 'Sterke Jan' en beseffen de iconische status die hij in het spelletje heeft verworven. De cijfers spreken dan ook voor zich. Zo blijven de 96 caps die Caje behaalde bij de Belgische nationale ploeg tot op vandaag een record. De Finale van Euro 1980, de overwinning op Argentinië tijdens het WK van 1982, de vierde plaats op het WK van 1986: Ceulemans maakte het allemaal mee. Tijdens de topprestatie van de Rode Duivels in 1986 was hij zelfs aanvoerder van het team van Guy Thijs. Ceulemans scoorde meer dan 250 doelpunten en won de Gouden Schoen drie keer. Zelfs Pélé - dé voetballegende aller voetballegendes - vermeldde onze Sterke Jan in zijn top 125 van de beste voetballers ter wereld.

Captain Courageous

Maar bovenal is Caje - die door zijn internationale fans 'Captain Courageous' genoemd werd omwille van zijn doorzettingsvermogen - op en top een Belg. Die trouw toonde hij meermaals tijdens zijn carrière, onder andere door een lucratieve transfer naar de Italiaanse topclub AS Roma te weigeren. Wanneer wij deze trouw optellen met de enorme ervaring van onze 'Sterke Jan', dan weet elke sportliefhebber nu al dat Walter Baseggio er vanaf nu een te duchten concurrent bij heeft op Goldenpalace.be. Naast de 'Challenge Walter' pagina kun je er nu immers ook de enige echte Caje himself uitdagen!

Golden Palace - Legaal wedden op sport in België

Golden Palace : bookmaker fiche en ons advies
Golden Palace - Logo Licentie België KSC Golden Palace Golden Palace werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Golden Palace Download Golden Palace

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Golden Palace - De laatste actualiteiten over sportweddenschappen in België

GoldenPalace.be : Wedden op het Gentse Boksgala

GoldenPalace.be : Wedden op het Gentse Boksgala

Vrijdag 28 maart, 2014

Op vrijdag 28 maart op 19:00 uur vind het meest spectaculaire boksevenement van het jaar plaats, namelijk het Gents Boksgala. Er wordt jou de mogelijkheid geboden om exclusief op dit bijzondere evenem...

De artikels van de rubriek Wettelijk sportwedden in België

 
 
rss twitter Facebook Facebook