puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedden op het spectaculairste boksevenement van het jaar!

Vrijdag 28 maart, 2014

GoldenPalace.be : Wedden op het Gentse Boksgala
Op vrijdag 28 maart op 19:00 uur vind het meest spectaculaire boksevenement van het jaar plaats, namelijk het Gents Boksgala. Er wordt jou de mogelijkheid geboden om exclusief op dit bijzondere evenement in te zetten. Wanneer de verschillende kampen van start gaan, sluiten ook de weddenschappen, dus je moet er zeker op tijd bij zijn om kans te kunnen maken! Het belooft namelijk weer een schitterend toernooi te worden.

Het meest prestigieuze boksevenement van het jaar

Het Gents Boksgala Round XIII vindt jaarlijks plaats en is tegelijkertijd een van de meest prestigieuze boksevenementen van het jaar. De actie om in te zetten op het evenement begint om 19:00. Vanaf 21:30 uur is er de mogelijkheid om het evenement live mee te maken. Dit kan via AVS of SPORT40. De website goldenpalace.be geeft jou de kans om in te zetten op dit belangrijke evenement. Het is daarom belangrijk dat je er op tijd bij bent!

Bijzondere hoogtepunten tijdens de wedstrijd

De avond en nacht zullen gekenmerkt worden door een aantal bijzondere hoogtepunten. Een van die hoogtepunten is de wedstrijd tussen Yengoyan en Ayoub. Dit zijn beiden Belgische boksers. Hoewel Yengoyan favoriet is voor deze wedstrijd, is het de vraag of hij deze wedstrijd zal winnen. Zijn tegenstander is namelijk nog nooit knock-out geslagen. Datzelfde geldt trouwens ook voor hemzelf. Daarmee belooft het een spannende wedstrijd te worden!

Spektakel door gewaagde wedstrijden en spelers

Maar ook de wedstrijd tussen de Hongaarse bokser Laszlo Hubert en de Gentse bokser Bilal Laggoune belooft een weergaloos spektakel te worden. Maar ook de Georgische cruiserweight Paata Berikashvili zal gaan boksen en wel tegen Ryad Merhy uit Brussel. De tegenstanders van de Belgische boksers mogen zeker niet onderschat worden, maar toch maken de Belgische boksers zeker kans om wedstrijden te winnen. In het verleden hebben ze al meerdere malen bewezen het boksen waard te zijn. Daarnaast is ook het Belgische publiek enorm enthousiast. De kansen worden daarom zeker positief ingeschat!

Golden Palace - Legaal wedden op sport in België

Golden Palace : bookmaker fiche en ons advies
Golden Palace - Logo Licentie België KSC Golden Palace Golden Palace werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Golden Palace Download Golden Palace

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Golden Palace - De laatste actualiteiten over sportweddenschappen in België

Jan Ceulemans is de nieuwe ambassadeur van Golden Palace

Jan Ceulemans is de nieuwe ambassadeur van Golden Palace

Woensdag 19 maart, 2014

Op 14 maart jongstleden trad naast Anderlecht-icoon Walter Bassegio ook het icoon van Club Brugge, de voetballegende Jan Ceulemans, aan als ambassadeur van het (online) casino Golden Palace. Net als z...

De artikels van de rubriek Wettelijk sportwedden in België

 
 
rss twitter Facebook Facebook