puce H1 Geld-Kansspel.be

Golden Palace Poker Added Series, maak gebruik van deze online pokerpromotie!

Dinsdag 1 april, 2014

Golden Palace Poker Added Minis Series, 20.000 $
Vanaf maandag 31 maart 2014 tot en met zondag 6 april vindt er een belangrijke online pokerpromotie plaats. In deze periode start er dagelijks om 19:00 uur een Added Mini Series-toernooi. Er is $ 20.000,00 extra prijzengeld beschikbaar in de toernooireeks, waarbij er elke keer een overlay is. Zo zijn er gratis spins en tickets voor de Grand Live Marbella freerolls voor de top 300 in Marbella te winnen. Een geweldige nieuwe promotie gaat daarmee van start!

Hoe steekt het in elkaar?

Tijdens deze dagen zijn er 6 toernooien met een buy-in van $ 5,50 - $ 11,00. Er is voor $ 1.000,00 extra toernooitickets, bovenop de gewone prijzenpot. Op het einde is er zelfs een grote finale van $ 54,00 met maar liefst $ 5.000,00 aan extra waarde. Daarnaast is er ook nog een leaderboard beschikbaar waarbij de top 300 spelers gratis spins ontvangen. Tevens wordt er kans gemaakt op een package voor de Grand Live in Marbella. Deze heeft een waarde van $ 3.000,00.

Hoe kunnen er punten gewonnen worden?

Je kunt op verschillende manieren punten winnen. Zowel een goede prestatie in het toernooi als een hogere prijzenpot kunnen punten opleveren. Iedereen maakt daarom kans om tijdens deze periode goed te scoren en punten te winnen. Wanneer er op een constante wijze goede prestaties worden behaald, dan levert dat structureel natuurlijk ook meer punten op. Binnen 24 uur na een toernooi wordt het leaderboard geupdatet.

Volop kansen om te winnen

Het is belangrijk dat je zo hoog mogelijk in het leaderboard eindigt. Dan maak je namelijk de meeste kans om de package te winnen voor de Grand live in Marbella. Daarnaast kun je er ook extra spins mee winnen. Deze wordt gehouden van 13 tot 18 april 2014 in Spanje. Dat is een prachtig vooruitzicht en het is daarom zeker aan te raden hier aan mee te doen. Het kan je namelijk flink wat plezier opleveren, naast al het geld dat je ermee kunt verdienen. Doe daarom mee!

Golden Palace - Legaal Poker in België

Golden Palace : gedetailleerd fiche en ons advies
Golden Palace - Logo Licentie België KSC Golden Palace Golden Palace werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. B+3767.

Netwerk poker room : OnGame

Website : Golden Palace Download Golden Palace

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Golden Palace - De laatste actualiteiten over online poker in België

Strobe Poker Golden Palace

Golden Palace Strobe Poker, Een nieuw pokerspel : Omaha

Donderdag 10 april, 2014

Vanaf 8 april 2014 is er een nieuw spel te spelen op de website goldenpalace.be. Dit is het pokerspel Omaha. Je kunt zowel Texas Hold'em als Omaha spelen. Dit is mogelijk met de eigen versie van een f...

Gratis Ticket Mini Series Golden Palace - Code MINISERIES

Gratis Ticket Mini Series Golden Palace - Code MINISERIES

Donderdag 3 april, 2014

Bij Golden Palace zijn de Mini Series van gestart gegaan. Dit is een reeks pokertoernooien met een bedrag van $20,000 aan prijzen en verscheidene extra bonussen. Ter promotie van deze toernooien biedt...

De artikels van de rubriek Online poker

 
 
rss twitter Facebook Facebook