puce H1 Geld-Kansspel.be

De Kansspelcommissie (KSC) verbiedt in februari 6 nieuwe spelsites

Dinsdag 11 februari, 2014

Kansspelcommissie logo
Op 5 februari verbood de Kansspelcommissie de toegang aan 6 nieuwe sites die sportweddenschappen en krasspelen zonder licentie in België aanboden. Deze sites werden dus op de zwarte lijst van de KSC opgenomen.

Update van 5 februari 2014 van de zwarte lijst van de Kansspelencommissie

De kansspelencommissie actualiseerde de zwarte lijst der illegale websites in het Belgisch Koninkrijk. Bij en beslissing gedateerd op gisteren, woensdag 5 februari, heeft de KSC 6 nieuwe sites aan haar zwarte lijst toegevoegd.

  • www.interwetten.com, site voor sportweddenschappen,
  • www.racebets.com, sportweddenschappen,
  • ww1.racebts.com, ander adres om toegang te krijgen tot de voorgaande site,
  • www.gratorama.com, site voor krasspelen,
  • www.10bet.com, online sportweddenschappen,
  • www.allsport365.com, sportweddenschappen.

De publicatie van deze beslissing in het Belgisch Staatsblad zou eerstdaags moeten plaats vinden.

Het toevoegen van deze 6 nieuwe sites brengt het totaal URL's die in de zwarte lijst der illegale goksites opgenomen zijn, op 92.

Herinnering : de wet van 10 januari 2010, die de wetgeving wijzigt met betrekking tot de kansspelen, verbiedt wie dan ook, een gokspel uit te baten zonder licentie voorafgaandelijk door de Kansspelcommissie toegekend. Het is eveneens aan wie ook verboden, deel te nemen aan een illegaal kansspel, de uitbating ervan te vergemakkelijken  of er publiciteit voor te maken. De spelers kunnen beboet worden met een bedrag dat kan variëren van 26 euro tot 25.000 euro. Voor de inrichters kunnen deze bedragen variëren van 100 euro tot 100.000 euro.

Hoe verder spelen op de casino en online wedden ?

Zo u speler was op één der operatoren van online spelen die voortaan in België niet meer toegankelijk zijn, heeft u de mogelijkheid verder online te blijven spelen op een 100 % legale site met licentie van de Kansspelcommissie.

Geld-Kansspel.be groepeerde de legale operatoren in België overeenkomstig het soort licentie en het soort van online spelaanbod. Wij hopen dat onze beschrijvende meningen en zelfs de notitie van de andere spelers, u zullen toelaten gemakkelijker uw keus te maken.         

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

- De laatste actualiteiten over sportweddenschappen in België

Geld-Kansspel.be

De KSC door de Europese Commissie vooropgesteld op het toekennen van de licenties

Donderdag 23 januari, 2014

Belgie maakt deel uit  van de landen die door de Europese Commissie in gebreke gesteld werden aangaande de kansspelen. Een bevel vraagt haar wetgeving te hervormen in functie van de Europese norm...

De artikels van de rubriek KSC - Kansspelcommissie in België

 
 
rss twitter Facebook Facebook