puce H1 Geld-Kansspel.be

On Parie van Circus.be nu ook op RTL-TVI !

Maandag 21 april, 2014

On Parie op RTL-TVI : tv programma van Circus.be
Vanaf 18 april 2014 is het tv programma On Parie van Circus.be ook op RTL-TVI te zien. Het wordt 2 keer per week uitgezonden. Op vrijdag om 23.50 uur en elke zaterdag om 11.30 uur. Dit unieke concept is een samenwerking tussen Circus.be en RTL-TVI. Deze samenwerking zorgt ervoor dat u continue op de hoogte wordt gehouden van actuele gebeurtenissen en ontwikkelingen in de sportwereld. Het is daarom zeker de moeite waard om te kijken.

Hoe ziet de sportuitzending er uit?

Philippe Bughin en Emilie Dupuis bespreken tijdens de sportuitzending de actuele zaken en ontwikkelingen omtrent sport. Uiteraard gebeurt dat in samenwerking met een expert en worden er zo mooie voorspellingen gedaan op nog te behalen sportprestaties. Een bijkomend voordeel is, wanneer u goed luistert naar de informatie die tijdens de uitzending wordt gegeven, u extra kunt profiteren van uw weddenschappen bij Circus.be. Kijk daarom zeker naar de uitzendingen op vrijdagavond en zaterdagmorgen.

Plaats een gecombineerde weddenschap

U kunt extra geld verdienen wanneer u een gecombineerde weddenschap plaatst. Elke week wordt er door de commentatoren een voorstel gedaan voor een gecombineerde weddenschap. Deze zijn van toepassing op de 4 wedstrijden die nog gespeeld moeten gaan worden. Wanneer u akkoord gaat met dat voorstel kunt u een bedrag winnen tot wel € 100,00 wanneer de voorspelling juist blijkt te zijn. Wanneer u een andere mening heeft over de gecombineerde weddenschap, dan kunt u zonder problemen de selectie van de gecombineerde weddenschap aanpassen.

Uw sportvragen stellen

Naast het bespreken van de nog te spelen wedstrijden en het doen van voorstellen met betrekking tot gecombineerde weddenschappen, biedt de tv uitzending ook mogelijkheden om uw sportvragen te stellen. Dit kan bijvoorbeeld een onderwerp zijn in het sportnieuws, waarvan u wilt weten hoe de experts daarover denken. De vraag daarover kunt u stellen op de Facebook pagina. Elke week wordt er een vraag uitgekozen die is gesteld op Facebook en daarnaast besproken tijdens de tv uitzending. Een unieke kans waar u zeker gebruik van moet maken.

Circus Bet - Legaal wedden op sport in België

Circus Bet : bookmaker fiche en ons advies
Circus Bet - Logo Licentie België KSC Circus Bet Circus Bet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+124893.

Website : Circus Bet Download Circus Bet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Circus Bet - De laatste actualiteiten over sportweddenschappen in België

Wed op virtuele sportevenementen op Circus.be

Circus.be : 5 € gratis ontdek nu exclusief de virtuelle weddenschappen

Woensdag 7 mei, 2014

Wanneer je een wedje wilt wagen op een sportwedstrijd dan is het altijd even wachten voor er weer een nieuwe wedstrijd is. Dat is vanaf nu verleden tijd. Iedere drie minuten start een nieuwe wedstrijd...

De artikels van de rubriek Wettelijk sportwedden in België

 
 
rss twitter Facebook Facebook