puce H1 Geld-Kansspel.be

Nog meer millions dan Euro Millions vrijdag 3 oktober

Woensdag 1 oktober, 2014

Nog meer millions dan Euro Millions vrijdag 3 oktober
Vanaf 1 oktober 2014 start de Deelname aan de Euro Millions Verjaardagsjackpot!

Euro Millions bestaat dit jaar tien jaar en dat zal iedereen geweten hebben. Vanaf deze woensdag, 1 oktober, kun je immers je kans wagen op de unieke verjaardagsjackpot van dit kansspel der kanspelen. Je hoeft daarvoor overigens helemaal niets bijzonders te ondernemen. Alles wat je moet doen is, zoals gewoonlijk, het spelformulier invullen. Zoals gewoonlijk wordt dat beschikbaar gesteld in de plaatselijke verkooppunten of online. Je kan daarbij kiezen tussen een enkelvoudig en een meervoudig formulier. Deelnemen kan tot en met vrijdag, 3 oktober, om 20u00. De trekking vindt nog diezelfde dag plaats, omstreeks 23u00. Ze is live te volgen op via 'Eén' en wordt uiteraard ook meteen gepubliceerd op de website van de Nationale Loterij.

Enkelvoudig of Meervoudig Deelnemen

Met een enkelvoudig formulier kun je één, twee, drie, vier, vijf of zes spelcombinaties proberen. De roosters zijn telkens dubbel: een met cijfers en een met sterren. Zodoende moet je op elk (dubbel) rooster telkens vijf cijfers en twee sterren invullen. Per paar roosters betaal je twee Euro. Daarnaast is het ook mogelijk van de zogenaamde 'Joker Plus' te spelen. Dan selecteer je het aantal rooster waarmee je wenst te spelen en kies je een van de astrologische tekens op het formulier uit.

Met het meervoudig formulier kun je vervolgens je winstkansen nog vergroten. Op dit formulier kun je immers geen vijf maar tien nummers aanduiden per rooster. Je markeert er niet twee maar elf sterren. Je kan bovendien zelf bepalen hoeveel nummers en sterren je aanduidt. Zo is het mogelijk zes, zeven, acht, negen of tien nummers te kiezen; en twee tot elf sterren.

Kruis aan en Win!

Ben jij dit keer degene met de juiste spelcombinatie? Dan win jij de Euro Millions verjaardagsjackpot van maar liefst honderd miljoen Euro. Valt de winnende combinatie niet uit de trommel? Dan wordt het bedrag van de jackpot overgedragen naar de trekking van dinsdag 7 oktober en neemt het winstbedrag pas echt hallucinante proporties aan. Waag je kans!

e-Lotto - Legaal wedden op sport in België

e-Lotto : bookmaker fiche en ons advies
e-Lotto - Logo Licentie België KSC e-Lotto e-Lotto werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+148123.

Website : e-Lotto Download e-Lotto

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

e-Lotto - De laatste actualiteiten over sportweddenschappen in België

e-lotto logo

Een recordwinst van 11 miljoen euro tijdens de Lotto-trekking

Woensdag 16 juli, 2014

Hoewel Belgie uit het WK is gespeeld door Argentinie, heeft toch één Belg een gat in de lucht gesprongen tijdens de deelname van het land aan het WK. Tijdens de Lotto-trekking heeft deze winnaar namel...

Super Lotto Brazilie

Super Lotto 11 april en 9 mei : Met de winnaars naar Brazilië WK

Woensdag 9 april, 2014

Tot vrijdag 11 april 2014 heb je niet alleen de kans om 2 miljoen te winnen met de Super Lotto, maar maak je ook nog eens kans om de Rode Duivels achterna te reizen naar Brazilie. Voeg je bij de eerst...

F1+ licentie Nationale Loterij voor online weddenschappen

Een F1+ licentie is toegekend aan de Nationale Loterij voor online weddenschappen

Donderdag 3 april, 2014

In december 2013 heeft de Nationale Loterij een aanvraag ingediend om weddenschappen te kunnen aanbieden op het internet. De Kansspelcommissie heeft beslist om een F1+ licentie toe te kennen aan de Na...

De artikels van de rubriek Wettelijk sportwedden in België

 
 
rss twitter Facebook Facebook