puce H1 Geld-Kansspel.be

Zet in als nieuwe speler en krijg een zeer hoge quotering!

Vrijdag 20 februari, 2015

bwin : Zet in als nieuwe speler en krijg een zeer hoge quotering!
Wanneer je nu als nieuwe klant een weddenschap plaatst bij Bwin op de wedstrijd tussen Gent en Club Brugge en je voorspelt dat Club Brugge de wedstrijd wint, krijg je exclusief een zeer hoge quotering van 6.00! Profiteer nu van deze aanbieding en win meteen je eerste geld bij Bwin!

Hoe werkt het?

Met de topper in de Belgische Jupiler Pro League in het vooruitzicht, organiseert Bwin een speciale actie voor nieuwe klanten. Wanneer je inzet op de wedstrijd, wordt de quotering automatisch verhoogd! En wanneer je je de weddenschap verliest, krijg je gewoon je inzet terug! Verliezen is dus uitgesloten met deze bijzondere actie. Het enige dat je hoeft te doen is jezelf aan te melden bij Bwin. Vervolgens kun je een storting doen. Bij je eerste storting dien je de stortingscode ´KAAFCB´ in te voeren als bonuscode. Vervolgens hoef je enkel nog een weddenschap te plaatsen dat Club Brugge in de topper KAA Gent zal verslaan. Je ziet dan in eerste instantie de gewone quoteringen. De bookmaker zal de quotering echter vanzelf verhogen wanneer je de weddenschap wint. Als je de weddenschap verliest krijg je jouw inzet van maximaal tien euro terug. Je kunt dus eigenlijk alleen maar winnen.

Wanneer is de actie?

Deze speciale actie voor nieuwe spelers begint op 19 februari 2015 en zal sluiten op 22 februari 2015 om 14:29 uur. Zorg dus dat je voor die tijd de weddenschap hebt afgesloten op de Belgische topper en begin direct met een leuk winstbedrag bij Bwin, als Club Brugge erin slaagt om te winnen. De wedstrijd zal op 22 februari om 14:30 uur gespeeld worden en je weet dus direct die middag al of je winst gemaakt of je inzet terug krijgt. Let er op dat het moet gaan om een 3way bet. De winst die je behaalt, wordt uit betaald in de vorm van een Freebet.

Bwin

Bij Bwin kun je weddenschappen plaatsen op ongelooflijk veel verschillende sportevenementen. Plaats vandaag nog jouw weddenschap!

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Download bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

bwin Wedden op Sport - De laatste actualiteiten over sportweddenschappen in België

Anderlecht voetbalsterren en Meet

Bwin Ontmoet voetbalsterren en train mee RSC Anderlecht

Vrijdag 4 april, 2014

Bij Bwin is het mogelijk om voetbalsterren te ontmoeten en met ze mee te trainen. Dit kan bij de meest succesvolle voetbalclub van Belgie en dat is Anderlecht. Wie wil deze kans nu aan zich voorbij la...

De artikels van de rubriek Wettelijk sportwedden in België

 
 
rss twitter Facebook Facebook