puce H1 Geld-Kansspel.be

Train mee en ontmoet voetbalsterren bij Bwin!

Vrijdag 4 april, 2014

Anderlecht voetbalsterren en Meet
Bij Bwin is het mogelijk om voetbalsterren te ontmoeten en met ze mee te trainen. Dit kan bij de meest succesvolle voetbalclub van België en dat is Anderlecht. Wie wil deze kans nu aan zich voorbij laten gaan? Bijna iedereen droomt ervan om voetbalsterren te ontmoeten. Wanneer je zelfs nog de kans krijgt om met ze mee te trainen, dan is het zeker de moeite waard om mee te doen. Wie weet schuilt er wel een topvoetballer in jou!

Hoe kun je kans maken?

Je kunt je registreren voor deze actie wanneer je onder "mijn account" en "mijn acties" de keuze maakt voor "Sport: RSCA Train & meet". Naast het inschrijven en registeren zijn er nog een tweetal andere zaken die je moet doen om kans te kunnen maken. Je moet tenminste 1 combi-weddenschap plaatsen bij de Jupiler Pro League wedstrijden tussen 4 april 2014 en 21 april 2014. Naast het plaatsen van een combi-weddenschap zet je minimaal een bedrag in van € 5,00.

Wat kun je winnen?

Uit alle deelnemers die meedoen worden 4 winnaars getrokken die een Train & Meet pakket winnen met Anderlecht. Dat bestaat uit een ontmoeting met de voetballers van het team en de mogelijkheid om mee trainen met de profvoetballers. Dit is natuurlijk iets dat niemand graag wil overslaan. Hoe meer weddenschappen je plaatst tussen 4 april 2014 en 21 april 2014, hoe groter ook de kans dat je kunt winnen.

Belangrijke actiegegevens

De actie wordt gehouden van 4 april 2014 tot 21 april 2014. Je kunt je nu inschrijven en registreren. Ben je nog lid van Bwin? Dan kun je dit direct in orde maken. Troef iedereen af en doe belangrijke pogingen om dit Train & Meet pakket te winnen om zo een ontmoeting met de profvoetballers voor elkaar te krijgen. Het is zeker de moeite waard om mee te doen, want deze kans krijg je niet elke dag in je leven. Treuzel daarom niet langer, maar schrijf je vandaag nog in.

bwin Wedden op Sport - Legaal wedden op sport in België

bwin Wedden op Sport : bookmaker fiche en ons advies
bwin Wedden op Sport - Logo Licentie België KSC bwin Wedden op Sport bwin Wedden op Sport werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+119162.

Website : bwin Wedden op Sport Download bwin Wedden op Sport

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

bwin Wedden op Sport - De laatste actualiteiten over sportweddenschappen in België

bwin : Zet in als nieuwe speler en krijg een zeer hoge quotering!

bwin : Zet in als nieuwe speler en krijg een zeer hoge quotering!

Vrijdag 20 februari, 2015

Wanneer je nu als nieuwe klant een weddenschap plaatst bij Bwin op de wedstrijd tussen Gent en Club Brugge en je voorspelt dat Club Brugge de wedstrijd wint, krijg je exclusief een zeer hoge quotering...

De artikels van de rubriek Wettelijk sportwedden in België

 
 
rss twitter Facebook Facebook