puce H1 Geld-Kansspel.be

Een recordwinst van 11 miljoen euro tijdens de Lotto-trekking

Woensdag 16 juli, 2014

e-lotto logo
Hoewel Belgie uit het WK is gespeeld door Argentinie, heeft toch één Belg een gat in de lucht gesprongen tijdens de deelname van het land aan het WK. Tijdens de Lotto-trekking heeft deze winnaar namelijk alle 6 de cijfers juist voorspeld. Daarmee heeft hij een recordwinst van 11 miljoen euro gewonnen.

Sinds 2012 speelde de winnaar mee in de Lotto via e-lotto.be. De winnaar komt uit de provincie Luik en zal enorm blij zijn met het geldbedrag dat hij gewonnen heeft.

Hij heeft zelf kennis gemaakt met de diverse voordelen van het spelen via e-lotto.be. Het is namelijk niet alleen snel en eenvoudig, er is ook nooit stress om een spelticket te verliezen. Tevens kan deze persoonlijk verwittigd worden bij winst. Ook deze keer speelde hij Lotto online en liet tijdens het spelen zijn lucky numbers bepalen door een quick pick. Daarmee heeft hij het hoogste Lotto-Jackpotbedrag ooit gewonnen. Hij won namelijk een bedrag van € 11.183.816,00.

Een groot hart

Deze bijzondere persoon uit Luik heeft een zeer groot hart. Een deel van het gewonnen geld geeft hij aan het goede doel en met het andere deel van het geld wil hij zijn vrienden flink verrassen.

Zijn er eerder hoge winsten genoteerd?

Eerder zijn er al grote bedragen uitgekeerd. Dit gebeurde op de volgende data, maar deze bedragen waren niet zo hoog als deze keer:

  • Op 13 oktober 2006: een gelukkige won 7 miljoen euro;
  • Op 1 oktober 2011: de winnaar ging er met 5 miljoen euro vandoor;
  • Op 8 februari 2003: er werd dan opnieuw 5 miljoen euro gewonnen.

Hoe zit het dit jaar?

Dit jaar zijn er al 19 winnaar geweest, waarvan 7 online spelers meer dan 1 miljoen euro hebben gewonnen. En dat sinds het ontstaan van e-lotto.be sinds 2010. Het is dan ook zeker aan te raden om online Lotto te spelen via deze website.

e-Lotto - Legaal wedden op sport in België

e-Lotto : bookmaker fiche en ons advies
e-Lotto - Logo Licentie België KSC e-Lotto e-Lotto werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+148123.

Website : e-Lotto Download e-Lotto

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

e-Lotto - De laatste actualiteiten over sportweddenschappen in België

Nog meer millions dan Euro Millions vrijdag 3 oktober

Nog meer millions dan Euro Millions vrijdag 3 oktober

Woensdag 1 oktober, 2014

Vanaf 1 oktober 2014 start de Deelname aan de Euro Millions Verjaardagsjackpot!

Super Lotto Brazilie

Super Lotto 11 april en 9 mei : Met de winnaars naar Brazilië WK

Woensdag 9 april, 2014

Tot vrijdag 11 april 2014 heb je niet alleen de kans om 2 miljoen te winnen met de Super Lotto, maar maak je ook nog eens kans om de Rode Duivels achterna te reizen naar Brazilie. Voeg je bij de eerst...

F1+ licentie Nationale Loterij voor online weddenschappen

Een F1+ licentie is toegekend aan de Nationale Loterij voor online weddenschappen

Donderdag 3 april, 2014

In december 2013 heeft de Nationale Loterij een aanvraag ingediend om weddenschappen te kunnen aanbieden op het internet. De Kansspelcommissie heeft beslist om een F1+ licentie toe te kennen aan de Na...

De artikels van de rubriek Wettelijk sportwedden in België

 
 
rss twitter Facebook Facebook