puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Ajax x Besiktas 28 September 2021

Maandag 27 september, 2021

Ajax x Besiktas
Het Champions League-duel tussen Ajax en Besiktas is er een waar men in Amsterdam watertandend naar uitkijkt. De Ajacieden walsen momenteel niet alleen in de Eredivisie over de tegenstanders heen, maar maakten in de CL-speelronde in Lissabon veel indruk met een ruime zege op Sporting. Besiktas opende daarentegen met een ingecalculeerd verlies tegen Borussia Dortmund. Door een treffer van Francisco Montero werd de schade diep in blessuretijd beperkt tot 1-2.

Imponerende reeks

Ajax is de laatste weken bezig aan een imponerende serie wedstrijden, waarin de doelpuntenmachine op volle toeren draait. De ene na de andere monsterscore wordt bereikt, waarbij de 1-5 in Lissabon natuurlijk het meest in het oog sprong. De laatste jaren moest de Nederlandse landskampioen in de eerste maanden van het seizoen vaak nog even op stoom komen, maar daar is dit keer blijkbaar geen sprake van. Na het verlies in de Super Cup (met tien man tegen PSV) en een remise tegen FC Twente staat er geen maat op de thuisploeg. Bovendien kan Erik ten Hag ook nog eens beschikken over een vrijwel fitte selectie. De 3-0 winst op FC Groningen afgelopen zaterdag had veel hoger uit kunnen vallen als de veldverhouding meer recht was aangedaan. Ajax kreeg liefst 23 doelrijpe mogelijkheden.

Problemen bij Besiktas

Van volledige fitheid is bij Besiktas de laatste tijd niet veel merkbaar. Recentelijk liep de ziekenboeg vol met de verdedigers Meras, Vida en Welinton, de middenvelders Ghezzal, Pjanic, Teixeira, Topal en Uysal plus de voorwaartsen Batshuayi en N'Koudou. Mogelijk zijn enkele spelers hiervan tegen Ajax wel inzetbaar, maar dat de ploeg ernstig gekortwiekt is, moge duidelijk zijn. Misschien kan de één dag langere rustpauze voor de Turkse formatie enigszins in het voordeel werken. Ajax speelde zaterdag immers nog tegen FC Groningen, terwijl Besiktas vrijdag verloor van Altay, de verrassende koploper in Turkije. Een wedstrijd eerder werd een 3-0 voorsprong tegen Adana Demirspor compleet uit handen gegeven door het tot dusverre wisselvallig opererende Besiktas.

Ajax de torenhoge favoriet

De recente resultaten maken Ajax tot de duidelijke favoriet, hoewel de ploeg de laatste jaren vooral in uitwedstrijden de meeste indruk maakte. In eigen huis zal de veel scorende formatie te maken krijgen met een defensief ingesteld Besiktas, maar gezien het gemak waarmee zaterdag het eveneens verdedigend opererende FC Groningen werd weggevaagd, doet het ergste vermoeden voor de ploeg uit Istanboel. In Europees verband wist Besiktas al acht duels niet meer te winnen. Dat maakt Ajax hier de torenhoge favoriet.

Ajax x Besiktas zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook