puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Club Brugge x Eupen 25 juli 2021

Donderdag 22 juli, 2021

Club Brugge x Eupen
Kampioen Club Brugge mag het seizoen openen tegen Eupen. Het zou een haalbare kaart moeten zijn voor de regerende kampioen die zijn zinnen heeft gezet op een nieuwe titel. Maar hoe sterk zijn beide teams op dit moment echt?

Club Brugge: grote ambities

Na de laatste twee telkens de titel te hebben behaald in de Jupiler Pro League kan de ambitie van de West-Vlamingen niet lager liggen dan opnieuw kampioen spelen. Club Brugge zette vorig jaar zijn dominantie in de competitie in de verf door de reguliere competitie vlot te winnen. Alleen in de Playoffs leek de motor even te sputteren. Club Brugge is bezig aan een groeiproces en wil ook zijn prestaties op het Europese toneel verbeteren. Het team van Philippe Clement zal ook dit jaar weer op drie fronten meestrijden en wil dus een goede start in de competitie. Vorige week won het nog de Supercup tegen Racing Genk en toonde het, ondanks minder spel, klaar te zijn voor belangrijke wedstrijden.

Met spelers als Noa Lang, Ruud Vormer en Charles de Ketelaere zou scoren geen probleem mogen zijn dit seizoen.

Eupen: degradatie vermijden

De ambitie van Eupen ligt steeds in het vermijden van de degradatie. Dat lukte de vorige seizoenen aardig waardoor het vaak de reputatie van een grijze muis toegedeeld kreeg. Omdat het vorig seizoen zich niet plaatste voor de Playoffs heeft het kunnen genieten van een lang tussenseizoen, waardoor de spelerskern nu goed uitgerust is voor een nieuw seizoen. Het speelde de laatste weken wel een aantal oefenwedstrijden waarbij het gemengde resultaten neerzette. Er werd verloren van Racing Genk, maar nieuwkomer Seraing moest er dan wel weer aan geloven.

Toch moeten we stellen dat Eupen heel wat in zijn mars heeft. Eupen wist in het verleden het de topclubs al moeilijk te maken en het bereikte vorig seizoen ook de halve finales van de Beker van België.

Club Brugge wint vlot

Het thuisvoordeel dat vanaf dit seizoen opnieuw een echt thuisvoordeel zou moeten worden in combinatie met het grote kwaliteitsverschil tussen beide kernen laat ons niet anders toe dan te stellen dat Club Brugge hier makkelijk de drie punten pakt. Club Brugge heeft niet alleen het thuisvoordeel en een grotere kwaliteit ter beschikking, maar heeft ook al een wedstrijd met inzet achter de rug. Daarnaast is er de grotere druk voor een goede start in de competitie, waardoor we dit echt niet fout zien lopen.

Club Brugge x Eupen zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook