puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek KV Mechelen x Royal Antwerp 25 juli 2021

Donderdag 22 juli, 2021

KV Mechelen x Royal Antwerp
KV Mechelen heeft er vorig seizoen na een moeizame start voor kunnen zorgen om een goed geoliede ploeg te worden, mede dankzij het uitstekende werk van trainer Wouter Vrancken. Mechelen haalde play off 2 en speelde daar mee voor het laatste Europese ticket, dat uiteindelijk behaald werd door AA Gent. Nochtans was KV Mechelen niet goed gestart aan het seizoen. Het vocht tegen degradatie, tot Wouter Vrancken zijn ploeg helemaal omgooide en met name Hairemans, Storm en Schoofs helemaal ontbolsterden en zorgden voor de assists en doelpunten. Beloftevolle jeugdspeler Aster Vranckx is richting Duitsland vertrokken en Marian Shved keerde terug naar Celtic na een niet al te geslaagde uitleenbeurt. Voor de rest is de ploeg van Vrancken nog niet veel gewijzigd, wat ze zou kunnen opzetten voor success.

Het oude Mechelen

KV Mechelen heeft het voordeel dat de ploeg niet veel gewijzigd is naar aanloop van de seizoensstart. Ze kunnen teren op het samenspel dat hen bijna bracht op een plek die recht gaf op Europees voetbal. Ze zullen zeker op dat elan willen doorgaan. Spitsen Druijf, De Camargo en Storm zullen graag weer voor de nodige doelpunten zorgen. Ook Wouter Vrancken staat de popelen om met zijn ploeg goede resulaten neer te zetten.

Royal Antwerp

The Great Old heeft er op z'n zachtst gezegd een tumulteus seizoen opzitten. Het verloor coach Leko halverwege het seizoen aan de lokroep van het Chinese geld en vervanger Franky Vercauteren bracht niet het soort voetbal dat de Antwerpsupporter verwachtte. Desondanks kon Vercauteren met zijn defensieve resultaatgerichte voetbal de derde plek in het klassement bemachtigen, ondanks een zwakke playoff. Een van de meest besproken figuren vorig seizoen moet Didier Lamkel Ze zijn geweest. Het Kamoeroense woelwater werd verbannen naar de B-kern na herhaaldelijk wangedrag, werd weer opgevist door de nieuwe trainer en bezorgde bijna in zijn eentje de nodige punten voor het stamnummer 1 om zich te plaatsen bij de beste vier van Belgie. Vlak voor de playoffs verloor het sterkhouder en Gouden Schoen Refaelov aan rivaal Anderlecht na aanslepende onderhandelingen voor een vernieuwd contract.

Het nieuwe Antwerp

In het tussenseizoen heeft Antwerp zich stevig versterkt met een aantal transfers, waaronder Michael Frey, een van de enige lichtpuntjes van een voor de rest zwak Waasland-Beveren, en Michel-Ange Balikwisha, dat het onder de neus van Club Brugge wist te strikken, net als Bjorn Engels, die overbodig was geworden bij Aston Villa. Verder kwamen ook Jelle Bataille en Ortwin De Wolf over van respectievelijk KV Oostende en Eupen. Het nam ook afscheid van goalgetter Mbokani (Kuwait), Hongla (Hellas Verona) en Beiranvand (Boavista). We zijn benieuwd of deze nieuwe aanwinsten de club naar het verhoopte niveau zal kunnen brengen!

KV Mechelen x Royal Antwerp zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook