puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek RSC Anderlecht x Union 25 juli 2021

Donderdag 22 juli, 2021

RSC Anderlecht x Union
Met RSC Anderlecht tegen Union Saint Gilloise staat op de eerste speeldag van de nieuwe competitie meteen een Brusselse derby op het programma. Anderlecht mag het hierdoor meteen opnemen tegen een nieuwkomer op het hoogste niveau.

RSC Anderlecht: bezig aan een bouwproces

Twee jaar geleden trok de club ex-speler Vincent Kompany aan als trainer. Kompany keerde terug naar Anderlecht na een succesvolle buitenlandse carrière bij onder meer Manchester City. Met de bedoeling om de denkwijze van Pep Guardiola over te brengen op de spelers van Anderlecht werd gekozen voor een verjonging. Het werd een moeizaam proces waarbij heel wat slechte resultaten werden neergezet. Anderlecht speelde de laatste jaren geen rol van betekenis meer in de titelstrijd en is bezig aan een groeiproces. Nadat het vorig jaar de kampioenschapsronde haalde verzekerde het zich van Europees voetbal na een jaar afwezigheid op het Europese toneel. Of de titel ambiëren een volgende stap is, lijkt geen twijfel over te bestaan, al zou het dit jaar wel nog eens te vroeg kunnen zijn.

Duidelijk was wel dat Anderlecht naar het einde van het seizoen toe betere resultaten ging neerzetten. Alleen hebben de financiële moeilijkheden van de club ervoor gezorgd dat een aantal spelers moesten vertrekken en er dus deels opnieuw gebouwd zal moeten worden.

Union: mogelijke revelatie?

Het is de eerste keer dat Union op het hoogste niveau aantreedt. Toch hebben de Brusselaars al menig voetbalharten weten te veroveren. Zo presteerde het enkele jaren terug erg sterk in de Beker van België en ook de laatste jaren staan ze bekend om attractief voetbal in de tweede klasse. Het leverde hen vorig seizoen ook de titel en bijhorende promotie op. Hoewel de eerste ambitie van de club het behoud zal zijn, mag het misschien wel hoger mikken. Union heeft alle kwaliteiten om een van de revelaties van dit seizoen te worden.

Onze prognose: Anderlecht behaalt zege

Anderlecht tegen Union SG belooft een interessant duel te worden om tal van redenen. Union beleeft zijn debuut op het hoogste niveau, terwijl Anderlecht een heuse test wacht om te zien hoever ze staan in hun groeiproces. Daarbij komt nog eens de extra lading op de wedstrijd door de derby die het is. Hoewel het een wedstrijd is die perfect twee richtingen uit kan verwachten we dat Anderlecht de trend van eind vorig seizoen verderzet en een vlotte zege behaalt. Dit te meer omdat het kan genieten van een thuisvoordeel met een publiek die hongerig is naar betere resultaten dan de afgelopen twee seizoenen.

RSC Anderlecht x Union zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook