puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Sint-Truiden x AA Gent 25 juli 2021

Donderdag 22 juli, 2021

Sint-Truiden x AA Gent
Bij de aanvang van de competitie kan alles nog. Zo groeien underdogs vaak uit tot kanshebbers voor de titel. Herinner je je het sprookje van Leicester nog? Sint Truiden tegen AA Gent is een wedstrijd waarbij vooral de bezoekers veel ambitie hebben om dit jaar hoog in het klassement te eindigen. Sint-Truiden hoopt dan weer op een rustige plek in de middenmoot.

Sint-Truiden: rustig seizoen draaien

Sint-Truiden eindigde vorig seizoen slechts op de vijftiende plaats. Het zal dit seizoen vooral hopen beter te doen. De club heeft maar beperkte middelen in vergelijking met clubs als Racing Genk, maar is toch een stabiele eersteklasser geworden. Sint-Truiden kende ook een goede voorbereiding en mocht drie nieuwe jonge spelers verwelkomen. Stiekem hopen ze toch enigszins te kunnen verrassen. Enkele seizoenen geleden begon het ook tegen AA Gent en won het. Helaas werd dat toen gevolgd door een slechte reeks.

AA Gent: beter doen dan vorig seizoen

Het is wat stil bij AA Gent wat betreft het uitspreken van de ambities. Vorig seizoen werd voorafgaand aan het seizoen geschreeuwd dat ze zouden meestrijden om de titel. Een desastreuze start besliste daar anders over en AA Gent moest het hele seizoen achtervolgen. Het zou tot het einde van de reguliere competitie moeten knokken voor een plaats in Playoff 2. Uiteindelijk won het ook die playoffs en mocht het alsnog een Europees ticket grijpen. Dit seizoen zal Hein Vanhaezebroeck vooral willen verder teren op het succes van die Playoffs. Wellicht stiekem hopen ze ook een rol van betekenis te spelen bovenin. Sinds hun titel in 2015 is dit vooralsnog moeilijk gelukt.

Onze prognose: AA Gent wint de eerste wedstrijd

De eerste speeldag is altijd even koffiedik kijken wat betreft de sterkte van de teams. Op papier is AA Gent een grotere club en is het aan zijn status verplicht een goed seizoen te draaien. Dit is echter vaak geen garantie. Gent zal vooral hopen dat aanvaller Yaremchuk zijn goede vorm van op afgelopen EK heeft weten te behouden. De klasseflitsen van de Oekraïner bepaalden vorig seizoen al de opmars van de club, en ook dit jaar zou het wel eens van hem kunnen afhangen. Sint-Truiden mag dan wel het thuisvoordeel hebben, toch zien we hen nog wat moeizaam uit de startblokken komen. Het gaat tenslotte nog maar om de eerste wedstrijd en er wacht hen meteen een topper. AA Gent wint dus en neemt geen valse start.

Sint-Truiden x AA Gent zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook