puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds KV Kortrijk x RSC Anderlecht 8 februari 2014 om 18:00

Dinsdag 4 februari, 2014

KV Kortrijk x RSC Anderlecht
Aanstaande speelronde staan er weer belangrijke wedstrijden op het programma in de Belgische Jupiler Pro League. Zo neemt Kortrijk het in eigen huis op tegen de nummer twee van de ranglijst Anderlecht. Voor beide ploegen zijn de punten in deze fase erg belangrijk. Kortrijk moet namelijk punten pakken als het de top zes wil bereiken en Anderlecht wil koploper Standard Luik niet nog meer voorsprong geven. Wie van de twee trekt er zaterdag 8 februari aan het langste eind? Een voorbeschouwing.

Kortrijk

Sinds de promotie van Kortrijk in 2008 naar de bovenste divisie, wist de ploeg maar liefst twee keer bij de bovenste zes te eindigen, waardoor het evenzo vaak mee mocht doen met Play-off I. Na de teleurstellende negende plaats die de ploeg vorig jaar behaalde, is het dit jaar vast van plan om weer bij de bovenste zes te eindigen. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Na 24 wedstrijden staat Kortrijk op een achtste plaats met evenveel punten als nummer zeven KAA Gent. De achterstand op nummer zes is echter al vijf punten en er moeten dus snel punten worden gemaakt. Ook tegen een goede tegenstander als Anderlecht zullen de elf van trainer Hein Vanhaezebroeck alles geven om de punten binnen te slepen.

Anderlecht

Anderlecht lijkt zich na een wat mindere periode te herstellen en gaat steeds beter voetballen. Omdat ook de andere ploegen punten lieten liggen, staat Anderlecht nog steeds op de tweede plaats. De achterstand op koploper Standard Luik is echter al opgelopen tot tien punten en men zal dus alles op alles moeten zetten om in te lopen op de concurrent. Hoe groter de achterstand namelijk is, hoe moeilijker de play-off wedstrijden zullen worden voor de mannen van John van de Brom. Het is daarom belangrijk om punten te pakken en ervoor te zorgen dat de voorsprong van Standard Luik tegen het einde van de competitie veel meer is afgenomen. Tegen Kortrijk verwacht het publiek in ieder geval een klinkende overwinning en is Anderlecht ook aan haar stand verplicht om deze wedstrijd winnend af te sluiten.

Voorspelling

Anderlecht lijkt langzaam maar zeker haar vertrouwde vorm terug te vinden en daardoor denken we dat de wedstrijd tegen Kortrijk de ideale wedstrijd is om dit te bevestigen. Hoewel Kortrijk thuis speelt, heeft de ploeg uit Brussel simpelweg meer kwaliteit en voorspellen we dus een overwinning voor Anderlecht.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KV Kortrijk en Anderlecht :

 
Kortrijk
Gelijkspel
Anderlecht
BetFirst >> Wedden op betFirst
4.70
3.70
1.70
Unibet >> Wedden op Unibet
4.75
3.50
1.72
bWin >> Wedden op bwin
4.60
3.50
1.67
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
5.27
3.50
1.70
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
4.00
3.40
1.80

KV Kortrijk x RSC Anderlecht zal Plaats : Guldensporenstadion. Moorseelsestraat 111B, 8500, Kortrijk, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Circus Bet - Legaal wedden op sport in België

Circus Bet : bookmaker fiche en ons advies
Circus Bet - Logo Licentie België KSC Circus Bet Circus Bet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+124893.

Website : Circus Bet Website Circus Bet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook