puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Ajax x Legia Warschau Europa League 19 februari 2015

Dinsdag 17 februari, 2015

Ajax x Legia Warschau
De meeste nationale competities zijn na een korte onderbreking inmiddels al weer geruime tijd bezig. Deze week beginnen ook de Europese wedstrijden weer. In de prestigieuze Champions League zijn helaas geen Nederlandse ploegen meer te vinden. In de Europa League echter wel. De traditionele top drie(PSV, AJAX en FEYENOORD) hebben zich allemaal geplaatst voor de knock-out fase. Ajax zal het daarin moeten opnemen tegen Legia Warschau. De eerste wedstrijd spelen de Amsterdammers op donderdag 19 februari om 21:05 uur in eigen huis. Lukt het de regerend landskampioen om zich een goede uitgangspositie te verschaffen voor de volgende ronde? Een voorbeschouwing.

Ajax

Ajax presteert dit seizoen erg wisselvallig. Men staat in de competitie op een kansloze achterstand van 12 punten op koploper PSV en is ook al uitgeschakeld in de beker. De Europa League lijkt het enige podium waar nog succes behaald kan worden door de Amsterdammers. Overigens kwam men voor de winterstop nog uit in de Champions League. Ajax mocht als landskampioen meedoen aan het kampioenenbal en werd ingedeeld in een poule met Barcelona, PSG en APOEL. Hoewel Ajax regelmatig complimenten kreeg voor het sterke en heldhaftige optreden waren de twee grootmachten uit Spanje en Frankrijk duidelijk te sterk. Men wist wel op de derde plaats te eindigen waardoor het nu kan uitkomen in de Europa League. De fans zijn de afgelopen weken verre van tevreden over het vertoonde spel van Ajax en zullen dan ook enkel tevreden zijn met winst tegen de Poolse club.

Legia Warschau

Legia Warschau werd vorig jaar kampioen in de Poolse competitie en ligt ook dit jaar weer op koers voor een landstitel. De ploeg staat bovenaan maar heeft nog geen geruststellende voorsprong. Tegelijkertijd werd er ook in de Europa League uitstekend gepresteerd. In een poule met Lokeren, Trabzonspor en Metalist Charkov wist Legia Warschau te domineren. Uit zes wedstrijden werden maar liefst 15 punten behaald, waarmee men op de eerste plaats in de poule eindigde. Men is gebrand om ook in de knock-out fase goed te presteren en om zover mogelijk te komen in de Europa League. Dan zal er uiteraard wel afgerekend moeten worden met Ajax.

Voorspelling

We verwachten een spannende en gelijkopgaande wedstrijd. Ajax zal proberen verzorgd en aanvallend voetbal te spelen. Uiteindelijk zal het thuisvoordeel de doorslag geven. We voorspellen dan ook een overwinning voor Ajax.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Ajax en Legia Warschau :

  Ajax Gelijkspel Legia Warschau
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes 1.9 3.2 4
BetFirst >> Wedden op betFirst 2 3.35 3.8
Unibet >> Wedden op Unibet 1.95 3.4 4.1
bWin >> Wedden op bwin 1.95 3.4 3.8
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace 1.94 3.35 4
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet 1.85 3.5 4.2

Ajax x Legia Warschau zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Europa League zowel van de gespeelde wedstrijden als van die die nog moeten plaatsvinden.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook