puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek België x Algerije 17 juni 18u00 (Wereldkampioenschap)

Zondag 15 juni, 2014

België x Algerije
België behoort ongetwijfeld tot de favorieten van dit WK en kan ongetwijfel bij de laatste vier eindigen. Daar zullen de Rode Duivels ook alles wat maar mogelijk is voor doen.

Algerije

Als vertegenwoordiger van Afrika wordt van Algerije iets extra's verwacht. Zoals Kameroen eerder tijdens een WK de wereld verraste of zoals ooit Hiddink Zuid Korea naar roem leidde. Algerije weet dat het elftal goed kan voetballen, maar ook dat het gebrek aan internationale ervaring heeft. Het elftal bestaat uit technisch uitstekende spelers en zal zich absoluut niet zo maar naar de slachtbank laten leiden. Maar dat alleen is niet voldoende.

De Belgen

In 1970 speelden de Belgen de sterren van de hemel tijdens het WK in Mexico. Nu hebben ze een elftal dat nog veel beter is. Een elftal met sterren, zoals de beste doelman van de wereld Thibaut Courtois of de superverdediger Kompany. Een gelouterd elftal dat bestaat uit internationaal ervaren spelers. Uit spelers die gretig zijn en hun status waar willen maken. Die er op gebrand zijn het de wereld te laten zien. Hoe goed ze zijn, hoe voortreffelijk ze kunnen voetballen.

Maar er speelt, zoals vaak bij dergelijke elftallen, meer. Courtois is teleurgesteld dat hij uiteindelijk de Champions League verloor tegen Real. Vincent Kompany dat hij het hele seizoen zag mislukken door blessures. Romelu Lukaki die zijn naam als topspits wil vestigen. Dat allemaal speelt mee tijdens de openingswedstrijd van de Rode Duivels.

Roem

België gaat op zoek naar roem en faam en zal zich door Algerije niet van die weg af laten houden. De super sterke Rode Duivels zullen ons, willen de wereld, laten zien dat zij terecht op dit WK aanwezig zijn. Willen de wereld verbazen met mooi en verzorgd aanvalsspel, met tactisch mooi middenveldspel en een perfecte opbouw. Want dat is wat de Rode Duivels anno 2014 zo kenmerkt. Dat zelfvertrouwen, die zelfverzekerdheid. Jammer voor Algerije, want ondanks hun drang om de beste van Afrika te worden en hun groot technisch vermogen, hebben ze hiertegen niets in te brengen.

België tegen Algerije wordt een wedstrijd waarvan de Belgen dagen zullen dromen en die de Algerijnen snel willen vergeten. Geen blamage, maar wel een bij voorbaat verloren operatie. De Rode Duivels zijn te sterk, te wilskrachtig, te oppermachtig en willen de Algerijnen "opvreten". Dat België deze wedstrijd met gemak binnen zal halen staat buiten kijf. Dat voetballiefhebbers van deze wedstrijd zullen genieten, eveneens.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen België en Algerije :

  België Gelijkspel Algerije
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 1.44 4 8
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 100 gratis inzet) 1.47 4.1 8
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.48 4.2 7.85
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.48 4.2 7.5
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 5 gratis) 1.45 4.1 7.8
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.35 5 9

België x Algerije zal Plaats : Estadio Mineirao. Avenida Antônio Abrahão Caram, 1001, 31275-000, Belo Horizonte, Brazilië

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook