puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds KV Mechelen x KV Oostendee 15 februari 2014 om 20u00

Donderdag 13 februari, 2014

KV Mechelen x KV Oostende
KV Oostende gaat komende zaterdagavond op visite bij KV Mechelen, in de wetenschap dat de dit seizoen op het hoogste niveau debuterende ploeg twee plaatsen hoger (11e om 13e) op de ranglijst staat dan de voormalige Europa Cup II-winnaar. Daarentegen kan KV Mechelen zelfvertrouwen ontlenen aan de duidelijke 0-3 zege in de heenwedstrijd bij Oostende.

KV Mechelen wil klimmen op de ranglijst

KV Mechelen ging de laatste thuiswedstrijd in het eigen Argos stadion Achter de Kazerne onderuit (0-2 tegen Racing Genk), maar boekte daarvoor knappe overwinningen op Anderlecht en Kortrijk. De ploeg van voormalig topvoetballer Frank Vercauteren wil klimmen op de ranglijst, aangezien de viervoudig landskampioen vorig seizoen als 8e eindigde. KV Mechelen kan tegen KV Oostende niet beschikken over de scorende troef David Destorme. Hij was eerder deze maand betrokken bij een verkeersongeval en ligt met verwondingen in het ziekenhuis. De middenvelder van Mechelen maakte in de heenwedstrijd tegen Oostende een hattrick, de helft van zijn totale seizoenproductie. Destorme komt naar alle waarschijnlijkheid dit seizoen niet meer in actie. De 0-3 uitzege bij Oostende was gelijk de grootste seizoenzege van KV Mechelen.

Promovendus KV Oostende is hard op weg naar lijfsbehoud

KV Oostende is hard op weg naar lijfsbehoud in de Jupiler Pro League. Een knappe prestatie, want de ploeg van trainer Frederik Vanderbiest promoveerde afgelopen jaar naar de Eerste Klasse. Dat lukte daarvoor voor het laatst in 2004, maar toen bleef het verblijf in de hoogste Belgische klasse beperkt tot één seizoen. De Kustboys werkten zich de afgelopen weken omhoog op de ranglijst met twee zeges en een gelijkspel. De gasten hebben statistisch gezien een grote kans om te scoren in Mechelen, want de ploeg van Frank Vercauteren kreeg in 83% van de thuiswedstrijden minimaal één goal tegen.

KV Mechelen en KV Oostende hebben diverse overeenkomsten

KV Mechelen en KV Oostende staan (met 2 punten verschil) dicht bij elkaar op de ranglijst en hebben ook overeenkomsten in achtergrond. Beide ploegen zijn in 1904 opgericht en beide ploegen hebben de kleuren geel en rood in het tenue. Qua prestaties kan de thuisploeg echter pronken met nationale en internationale successen, waar de gasten uit Oostende tot nu toe sinds de jaren 50 van de vorige eeuw slechts vier seizoenen in de hoogte Eerste Klasse speelden. Het verleden telt komende zaterdagavond echter niet in deze confrontatie, waarbij KV Mechelen als thuisspelende ploeg licht favoriet is.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KV Mechelen en KV Oostende :

 
KV Mechelen
Gelijkspel
KV Oostende
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.55
3.90
5.80
Unibet >> Wedden op Unibet
1.52
3.80
6.50
bWin >> Wedden op bwin
1.53
3.75
5.50
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.55
3.70
6.74
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.55
3.90
5.80

KV Mechelen x KV Oostende zal Plaats : Argosstadion Achter de Kazerne. Ziekebeemdenstraat, 2800, Mechelen, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Circus Bet - Legaal wedden op sport in België

Circus Bet : bookmaker fiche en ons advies
Circus Bet - Logo Licentie België KSC Circus Bet Circus Bet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+124893.

Website : Circus Bet Website Circus Bet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook