puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek KV Mechelen x Westerlo zaterdag 13 augustus 2014 om 20u00

Vrijdag 12 september, 2014

KV Mechelen x Westerlo
We zijn nog niet bekomen van het interlandvoetbal of de competitie wordt overal al weer hervat. Ook de Belgische Jupiler Pro League heeft komend weekeinde alweer een volle speelronde op het programma staan. In deze zevende speelronde van het seizoen staat onder andere de wedstrijd tussen KV Mechelen en Westerlo op het programma. Kan KV Mechelen de opmars van Westerlo stuiten of trekt de promovendus aan het langste eind? Een voorbeschouwing.

KV Mechelen

Sinds KV Mechele in 2007 terugkeerde in de Eerste Klasse, is men niet meer in de problemen geweest. De laagste klassering in de zeven seizoenen die volgden was de dertiende plaats van vorig jaar. Ook in de play-off wedstrijden maakte KV Mechelen afgelopen jaar weinig indruk en dus lijkt dit seizoen lastig te gaan worden. Toch wil men koste wat het kost wegblijven uit de gevarenzone en zich plaatsen voor play-off II. Tot nog toe gaat het echter niet van een leien dakje in Mechelen. Men behaalde slechts zes punten uit evenzoveel gespeelde wedstrijden en staat daarmee op een gedeelde veertiende plaats. Het seizoen is echter nog jong en het kan nog alle kanten uit voor KV Mechelen. Dan zal er echter wel gewonnen moeten worden en zeker voor eigen publiek. De spelers zullen de wedstrijd tegen Westerlo koste wat het kost willen winnen en dus enorm gemotiveerd aan de aftrap verschijnen.

Westerlo

Westerlo kent een waanzinnig rentree op het hoogste niveau in Belgie. Na twee jaar afwezigheid wist men vorig jaar kampioen te worden in de Tweede Klasse en keert men dus dit seizoen terug op het hoogste niveau. Tot nog toe maakt men enorm veel indruk en wist men in de zes gespeelde wedstrijden liefst tien punten te behalen. Daarmee bezet men de vijfde plaats en dat is natuurlijk ongekende luxe voor een ploeg als Westerlo. Bovendien werd er niet tegen de minste tegenstanders gespeeld. Onder andere kampioenkandidaten Anderlecht, Standard Luik en Zulte Waregem werden op een gelijkspel gehouden. De doelstelling vooraf was handhaving, maar na deze goede start zullen sommige supporters wellicht van meer gaan dromen.

Voorspelling

We denken dat KV Mechelen over meer kwaliteit beschikt en de ploeg speelt bovendien voor eigen publiek. Omdat Westerlo op dit moment echter veel beter in vorm is, voorspellen we toch een overwinning voor de promovendus. Winst voor Westerlo dus!

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KV Mechelen x Westerlo :

  Mechelen Gelijkspel Westerlo
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 2.05 3.4 3.5
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 1.95 3.35 3.55
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.1 3.35 3.4
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2 3.25 3.4
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 2 3.35 3.55
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.1 3.3 3.5

KV Mechelen x Westerlo zal Plaats : Argosstadion Achter de Kazerne. Ziekebeemdenstraat, 2800, Mechelen, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook