puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Nederland x Chili 23 juni 18u00 (Wereldkampioenschap)

Vrijdag 20 juni, 2014

Nederland x Chili
De laatste wedstrijd van het WK 2014 in de groepsfase voor het Nederland is tegen Chili. De Zuid-Amerikanen zijn ervan overtuigd dat ze de volgende ronde moeten kunnen halen van het wereldkampioenschap. Achter het schijnbaar ongenaakbare Spanje zullen Nederland en Chili naar alle waarschijnlijkheid moeten strijden om het tweede ticket voor de achtste finale. Het zou dus zomaar kunnen dat de onderlinge wedstrijd hierin allesbeslissend zal zijn. Weet Nederland te winnen van Chili of kunnen de Chilenen profiteren van de onzekere defensie van Nederland? Een voorbeschouwing.

Nederland

Net als vele andere landen, kreeg Nederland voor het WK te maken met een flinke tegenvaller door middel van een blessure. Kevin Strootman, sterkhouder op het middenveld, raakte geblesseerd en zal het wereldkampioenschap aan zich voorbij moeten laten gaan. Een flinke aderlating voor de ploeg van Louis van Gaal, al achten ze zichzelf zeker nog niet kansloos voor een goed resultaat op het Wereldkampioenschap. Naar aanleiding van de blessure van Strootman, besloot van Gaal om het systeem helemaal om te gooien en om veel verdedigender te gaan spelen dan we gewend zijn van het Nederlandse voetbal. Of dat ook daadwerkelijk resultaat zal opleveren moeten we natuurlijk nog afwachten, maar dat we het Nederlands Elftal niet moeten onderschatten weten we natuurlijk nog van het vorige wereldkampioenschap. Ook toen waren er niet veel mensen die de Hollanders daadwerkelijk zagen als een favoriet en toch wist men de finale te bereiken. Daarbij staat de huidige bondscoach bekend als succescoach: zowel met Ajax als met buitenlandse ploegen als Bayern München wist hij grote successen te behalen.

Chili

In aanloop naar het WK is er een hoop onzekerheid bij de Chilenen. Sterspeler Vidal kampt namelijk met een slepende blessure en het is nog maar de vraag of hij op tijd fit kan raken voor het belangrijkste toernooi van het jaar. Chili heeft naast Vidal ook nog de bij Barcelona spelende en snelle buitenspeler Sanchez tot haar beschikking. De rest van de selectie bevat weliswaar geen grote namen, maar Chili kan gezien worden als een hecht team met enkele grote talenten. Verwacht mag worden dat ze het Nederland behoorlijk lastig kunnen maken.

Voorspelling

Het zal een spannende strijd worden om een plaatsje bij de laatste zestien. We denken dat Nederland toch aan het langste eind zal trekken omdat de ploeg net wat meer ervaring heeft met presteren op het hoogste niveau.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Nederland en Chili :

  Nederland Gelijkspel Chili
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 2.2 3.4 3.3
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 100 gratis inzet) 2.2 3.4 3.3
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.25 3.3 3.2
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.88 3.5 3.8
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 5 gratis) 2.18 3.3 3.35
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.2 3.4 3.3

Nederland x Chili zal Plaats : Estadio Do Maracana. Rua Professor Eurico Rabelo, 20271-150, Rio de Janeiro, Brazilië

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook