puce H1 Geld-Kansspel.be

De WK wedstrijd tussen Nederland en Mexico op 29 juni 2014

Woensdag 25 juni, 2014

Nederland x Mexico
Op 29 juni 2014 om 18:00 vindt de WK wedstrijd plaats tussen Nederland en Mexico. Nederland staat in de 8e finale van dit WK en heeft de laatste wedstrijd Chili met 2-0 weten te verslaan. Mexico speelde dan weliswaar gelijk tegen Brazilië, het staat wel in de 8e finale en zal het daarop opnemen tegen het verrassend sterke Nederland. Het zou raar moeten lopen wil Nederland deze wedstrijd niet winnen. Het land heeft zich in de eerste 3 wedstrijden van haar beste kant laten zien en is niet voor niets groepswinnaar geworden van de 1e ronde. Het land heeft tot nu toe nog geen enkele wedstrijd verloren. Mexico ook niet, maar het land heeft wel 1 keer gelijkgespeeld.

Nederland

Nederland speelt erg goed tijdens dit WK. Dit was niet door iedereen verwacht, misschien ook niet door de achterban. Niemand had durven hopen dat Nederland de wereldkampioen Spanje met maar liefst 5-1 zou verslaan, toch gebeurde dit wel. Daarnaast versloeg Nederland ook Australië, hoewel deze overwinning zwaar bevochten was. De eerste helft tegen Chili liep ook niet geheel vlekkeloos, maar in de 2e helft kwam Nederland heel sterk terug in de wedstrijd. Dit had vooral te maken met 2 belangrijke wissels die plaatsvonden. Beide invallers wisten te scoren voor Nederland en daarmee wist het land de titel groepswinnaar binnen te slepen. Nederland verdient het daarom zeker om de wedstrijd tegen Mexico te winnen. Mexico mag echter niet onderschat worden, het speelt zeker niet onaardig.

Mexico

Mexico is verrassend sterk de 1e ronde van dit WK in Brazilië doorgekomen. Net als het gastland Brazilië wist Mexico 7 punten binnen te slepen. Mexico verdiend het daarom zeker om een overwinning te behalen tijdens de 8e finale op Nederland. Of dat gaat lukken mag best aan getwijfeld worden. Mexico vindt in Nederland namelijk een geduchte tegenstander die zeker niet onderschat mag worden. Nederland heeft zijn naam eer aangedaan door als een leeuw te vechten tijdens de eerste 3 wedstrijden. Mexico zal daarom alles uit de kast moeten halen om een overwinning binnen te slepen op Nederland. Daarmee belooft het op zondag 29 juni 2014 een spannende wedstrijd te worden waarin het recht van de sterkste zal gelden. Het zal een wedstrijd zijn die de moeite waard is om te bekijken.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Nederland x Mexico :

  Nederland Gelijkspel Mexico
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 2 3.3 3.75
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 100 gratis inzet) 2.1 3.4 3.6
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.15 3.35 3.6
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2 3.4 3.75
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 5 gratis) 2.08 3.3 3.6
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.1 3.4 3.6

Nederland x Mexico zal Plaats : Estádio Castelão. Av. Alberto Craveiro, 2901, 60861-211, Fortaleza, Brazilië

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook