puce H1 Geld-Kansspel.be

Paris St. Germain x Chelsea Champions League 2 april 2014 om 20u45

Dinsdag 1 april, 2014

Paris St. Germain x Chelsea
Op woensdag 2 april om 20.45 uur vindt in het Parc des Princes in Parijs de aftrap plaats van de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Champions League tussen Paris St. Germain en Chelsea. Bij de loting op vrijdag 21 maart jongstleden werden beide teams aan elkaar gekoppeld. Op papier is dit natuurlijk een prachtig affiche, wat uiteraard verwacht mag worden, wanneer er nog acht teams over zijn in het belangrijkste clubvoetbaltoernooi van Europa. Het is ook een strijd tussen twee clubs, die de afgelopen jaren gigantisch veel geld hebben uitgegeven aan nieuwe spelers. Daar waar Chelsea al een decennium lang profiteert van het vele geld van Roman Abramovych, is Paris St. Germain in 2011 overgenomen door Qatar Sports Investments. In drie jaar tijd zijn er honderden miljoenen geïnvesteerd in nieuwe spelers en bijna alle spelers in de huidige selectie van Paris St. Germain zijn na die overname in 2011 vastgelegd.

Paris St. Germain

Met het bereiken van de kwartfinale, ten koste van Bayer Leverkusen, heeft Paris St. Germain de prestatie van vorig jaar in de Champions League geëvenaard. Toen was de kwartfinale ook het eindstation. Na twee gelijke spelen tegen Barcelona (thuis 2-2 en uit 1-1) werd de ploeg op uit-doelpunten uitgeschakeld. Graag zal de club dit jaar minimaal een ronde verder willen komen en er liggen zeker kansen om dat doel ook daadwerkelijk te realiseren. Het team steekt in een goede vorm en heeft in de Franse competitie al een voorsprong van tien punten op de nummer twee, AS Monaco.

Chelsea

Chelsea is dit seizoen, als winnaar van de Champions League in 2012, op zoek naar eerherstel. Vorig jaar werd de ploeg als bekerhouder al in de groepsfase uitgeschakeld en verbannen naar de Europa League. Dat toernooi werd vervolgens wel gewonnen overigens. Onder leiding van de teruggekeerde succescoach José Mourinho zal dit seizoen echter geprobeerd worden om het kunststukje van 2012 te herhalen. In de Engelse Premier League staat Chelsea aan kop, maar daar waar Paris St. Germain al een straatlengte voorsprong heeft op de concurrentie, wordt Chelsea op de hielen gezeten door met name Manchester City en Liverpool.

Prognose

Vermoedelijk zal de tweestrijd tussen deze beide teams erg dicht bij elkaar liggen. Chelsea is wellicht, op basis van de recente geschiedenis in de Champions League, licht favoriet. Het belooft hoe dan ook een zeer interessant treffen te worden tussen twee ploegen, die qua spelopvatting enigszins met elkaar te vergelijken zijn.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Paris St. Germain en Chelsea (Update 02/04 11u30) :

 
Paris St. Germain
Gelijkspel
Chelsea
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.05
3.30

4.00

Unibet >> Wedden op Unibet
2.00
3.30
4.10
bWin >> Wedden op bwin
2.00
3.30
3.75
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.07
3.30
4.00
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.00
3.35

4.10

Paris St. Germain x Chelsea zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook