puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Patro Eisden x RSC Anderlecht Cofidis Cup woensdag 24 september 2014 om 20u30

Dinsdag 23 september, 2014

Patro Eisden x RSC Anderlecht
Alsof er nog niet genoeg voetbal is, begint deze week ook de beker weer voor de grotere clubs. De lager geklasseerde clubs hebben al enkele rondes achter de rug en we zijn dus al toe aan de achtste finale van de Belgische beker. Daarin mag Anderlecht aantreden in een uitwedstrijd tegen Patro Eisden. Doet Anderlecht in deze wedstrijd wat het moet doen of zal bij de vierde wedstrijd in twee weken tijd de vermoeidheid een rol gaan spelen? Een voorbeschouwing.

Patro Eisden

Patro Eisden heeft net als Anderlecht paars-witte clubkleuren, maar daar houdt de vergelijking tussen deze twee ploegen wel op. De ploeg was nog nooit actief op het hoogste niveau in Belgie en heeft bovendien een roerige periode achter de rug. Na een lange periode in de TWeede Klasse degradeerde men in 2005 namelijk naar de vierde klasse maar binnen tien jaar slaagde men erin om tweemaal de promoveren, waardoor de ploeg nu opnieuw uitkomt in de Tweede Klasse van het Belgische voetbal. Daarin presteert men redelijk: Patro Eisden bezet een plaats in de middenmoot met acht behaalde punten uit evenzoveel wedstrijden. In de vorige ronde wist men Sporting Hasselt met 0-1 te verslaan waardoor men nu mag uitkomen tegen het grote Anderlecht.

RSC Anderlecht

Bij Anderlecht lijkt alles de laatste jaren op rolletjes te gaan: de ploeg wordt achter elkaar kampioen, laat zich op Europees niveau zien en doet bovendien goede zaken op het gebied van transfers. Afgelopen zomer werd Steven Defour aangetrokken en daarmee haalde Anderlecht volgens velen opnieuw het kampioenschap binnen. Tot nog toe ligt de ploeg bovendien op koers; na acht wedstrijden staat men fier bovenaan met 18 punten. Ondertussen was men ook in de Champions League actief en wisten de paars-witten in de uitwedstrijd tegen het Turkse Galatasaray een punt te pakken. Men stond zelfs lange tijd met 0-1 voor, maar vlak voor tijd scoorden de Turken toch de verdiende gelijkmaker. In de beker is Anderlecht het aan haar stand verplicht om ver te geraken en dus zal ook de wedstrijd tegen Patro Eisden gewoon gewonnen moeten worden. Wellicht krijgen enkele spelers echter rust vanwege het enorm drukken programma van de ploeg.

Voorspelling

Anderlecht is volgens ons enkele maatjes te groot voor Patro Eisden. We voorspellen dan ook dat Anderlecht deze wedstrijd zonder al te veel moeite zal gaan winnen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Patro Eisden x RSC Anderlecht :

  Patro Eisden Gelijkspel Anderlecht
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 17 7 1.12
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 17 8.5 1.08
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 19 9 1.07
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus)      
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet)      
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet)    

Patro Eisden x RSC Anderlecht zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Belgische Beker (Cofidis Cup).

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook