puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek RSC Anderlecht x Sporting Lokeren Supercup zondag 20 juli 18u00

Maandag 14 juli, 2014

Anderlecht x Lokeren
Op zondag 20 juli 2014 om 18:00 zal de Super Cup wedstrijd worden gespeeld tussen Anderlecht en Lokeren. De wedstrijd zal worden gespeeld in Stade Constant Vanden Stock te Brussel. Anderlecht staat maar een heel klein beetje voor op Lokeren. Van de laatste 5 wedstrijden die er zijn gespeeld heeft Anderlecht er 4 gewonnen en 1 gelijkgespeeld. Lokeren heeft ook 4 wedstrijden gewonnen, maar er daarnaast ook 1 verloren. Daarmee is de positie van Anderlecht statistisch gezien iets sterker. Juist daarom zal het een spannende wedstrijd gaan worden.

Anderlecht

Anderlecht heeft als voordeel dat het de vorige 2 wedstrijden tegen Lokeren ook gewonnen heeft. Er werd toen gewonnen met respectievelijk 3-1 en 2-1. De 2 wedstrijden daarvoor wist Lokeren te winnen van Anderlecht. Beide ploegen staan daarom zeker hun mannetje en weten allebei hoe het is om te winnen, maar ook hoe het is om te verliezen van de tegenstander. Dat maakt de wedstrijd des te interessanter. Niet alleen voor beide voetbalploegen, maar ook voor de toeschouwers. Tijdens de laatste wedstrijd was Silvio Proto de man van de wedstrijd. De keeper van Anderlecht speelde een prima wedstrijd, maar brak echter wel zijn pols.

Lokeren

Lokeren zal op zijn hoede moeten zijn op 20 juli 2014, want dit jaar heeft Anderlecht voor de 33e keer de landstitel van België weten binnen te slepen. Dat is een titel die Anderlecht zich niet graag zal willen afnemen. Des te meer omdat de 2 jaar daarvoor ook al op naam van Anderlecht staan. Lokeren zal daarom stevig aan de bak moeten om de nodige punten binnen te halen tegen Anderlecht. Door op een goede wijze te voetballen, kan het Lokeren zeker lukken om revanche te nemen op de 3-1 nederlaag van mei 2014.

Een mogelijke voorspelling

Beide voetbalploegen zijn zeker aan elkaar gewaagd, maar toch lijkt Anderlecht de grote kanshebber om de wedstrijd op zijn naam te schrijven. Des te meer omdat het land maar liefst 3 keer achter elkaar kampioen van België is geworden. Toch zal Anderlecht Lokeren niet moeten onderschatten. De ploeg aast namelijk op een overwinning, des te meer omdat ze de laatste keer met 3-1 verslagen werden. Het belooft dan ook een spectaculaire wedstrijd te worden, waarover zomaar eens nog regelmatig nagepraat zou kunnen worden. Het is dan ook de moeite waard te kijken op 20 juli 2014.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Anderlecht x Lokeren :

  Anderlecht Gelijkspel Lokeren
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 1.45 3.9 5.75
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 1.5 4.5 6
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.5 4.1 6
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.5 3.75 6
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis) 1.49 4.2 6
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.5 4.5 6

Anderlecht x Lokeren Supercup zal Plaats : Constant Vanden Stockstadion. avenue Théo Verbeeck 2, 1070, Anderlecht, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Belgische Beker (Cofidis Cup).

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook