puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Spanje x Nederland 13 juni 21u00 (Wereldkampioenschap)

Donderdag 12 juni, 2014

Spanje x Nederland
De misschien wel belangrijkste wedstrijd van het hele WK. Spanje tegen Nederland op 13 juni.

Spanje

Wereldkampioen Spanje zorgde voor een enorme kater. Door in een uitgebalanceerde wedstrijd uiteindelijk Nederland te verslaan, werden zij wereldkampioen. Maar wat veel erger was, ze lieten een Oranje achter dat helemaal van de kaart was. Tijdens het EK werd heel duidelijk hoe zeer die verloren finale er in gehakt had.

Inmiddels heeft Spanje een fraaie reeks aan prestaties neergelegd en staat te trappelen om het kampioenschap te prolongeren. Gezien de enorme kwaliteit van het elftal is dat in principe best mogelijk.

Mits, en daar hangt heel veel van af, ze weten te winnen van Oranje. In de laatste oefenwedstrijd leek de Spaanse machine vast te lopen en zorgde de pure individuele klasse van Villa er voor dat uiteindelijk toch werd gewonnen.

Nederland

Tja, alhoewel uiteraard iedere Nederlander hoopt dat Oranje weer de sterren van de hemel zal spelen, weten we in ons hart dat met dit jonge elftal waarschijnlijk niet meer in zit dan het overleven van de poule fase. Dat op zich is al een mooie prestatie, zeker in vergelijking met de wanprestatie tijdens het EK van 2012.

Het nieuwe elftal dat door van Gaal werd gesmeed rust op een viertal 'oudere' pijlers. Robben, Sneijder, van Persie en de Jong moeten de jongeren meenemen in een avontuur dat eindigt als wereldkampioen. Dat is de ultieme droom van de nieuwe coach van Manchester United en van de vele fans die met het zweet in hun handen aan de wedstrijd tegen Spanje zullen beginnen.

Toekomst

Er zijn dus drie scenario's. Het eerste, het zwartste is dat Spanje makkelijk wint. Het tweede is dat Oranje het op een gelijkspel kan houden. Drie is dat Oranje wint. In dat laatste geval zal iedereen gaan geloven in een toekomst tijdens dit WK. Dat geeft het elftal een enorme kick. Spanje zal daarentegen een dreun krijgen en het moeilijk krijgen om niet al na de poule fase terug naar huis te moeten.

Bij een gelijkspel hebben beide elftallen en een goede kans om de volgende ronde te halen en zich een weg te banen die naar roem kan leiden. Dus eigenlijk is iedereen het best bediend met dat gelijke spel. Maar niet tevreden, want achteraf zie je dat er meer in gezeten heeft. Dus ons verstand zegt dat Spanje wint en ons hart dat het Oranje gaat lukken.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Spanje en Nederland :

  Spanje Gelijkspel Nederland
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 1.85 3.3 4.75
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 100 gratis inzet) 1.85 3.2 5
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.83 3.35 5.15
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.83 3.5 4.6
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 5 gratis) 1.8 3.3 5
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.1 3.3 3.6

Spanje x Nederland zal Plaats : Arena Fonte Nova. Ladeira da Fonte das Pedras, 40050-565, Salvador, Brazilië

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

Circus Bet - Legaal wedden op sport in België

Circus Bet : bookmaker fiche en ons advies
Circus Bet - Logo Licentie België KSC Circus Bet Circus Bet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+124893.

Website : Circus Bet Download Circus Bet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook