puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Standard Luik x Oostende zaterdag 13 augustus 2014 om 20u00

Vrijdag 12 september, 2014

Standard Luik x Oostende
Hoewel we nog amper zijn bekomen van het vele interlandvoetbal dat de afgelopen week te zien is geweest, staan er komend weekeind alweer allerlei competitiewedstrijden uit de verschillende landen voor de deur. Ook in de Jupiler Pro League wordt weer een volledige speelronde afgewerkt. Zaterdag 13 september zal titelkandidaat Standard Luik voor eigen publiek moeten aantreden tegen Oostende. Weet Standard deze wedstrijd volgens verwachtig te winnen of zal Oostende kunnen stunten in Luik? Een voorbeschouwing.

Standard Luik

Standard Luik behoort al jaren tot de top in het Belgische voetbal, maar wist dat gegeven vorig jaar eindelijk weer eens te bewijzen. Na enkele mindere jaren, eindigde men op de tweede plaats. Toch zal men voornamelijk teleurgesteld zijn geweest in Luik, aangezien men in de reguliere competitie op de eerste plaats eindigde. In de play-off wedstrijden ging het echter alsnog mis en ging Anderlecht er met de titel vandoor. Dit jaar wil men wraak op Anderlecht, wellicht wel nog meer omdat Steven Defour, ooit sterkhouder bij Standard Luik, dit jaar onder contract staat bij Anderlecht. Het gaat echter nog niet vanzelf dit seizoen bij Standard. Men bezet na zes gespeelde wedstrijden de achtste plaats en heeft slechts acht punten behaald. Dat is vanzelfsprekend te weinig voor een titelkandidaat en daarom zullen er punten moeten worden gepakt, zeker thuis.

Oostende

Oostende kende vorig jaar een uitstekende rentree op het hoogste niveau van het Belgische voetbal. Men eindigde op de negende plaats en werd bovendien ook nog eens winnaar van play-off II. omdat men geen licentie voor Europees voetbal had, ging het Europese ticket echter aan hun neus voorbij. Oostende was overigens al eerder actief op het hoogste niveau maar degradeerde iedere keer na een of twee jaar. Als men dit jaar voor lijfsbehoud kan zorgen, zorgt men voor een unicum door drie jaar op rij in de Eerste Klasse uit te komen. Men is in ieder geval zeer goed begonnen aan dit seizoen. Oostende staat na zes gespeelde wedstrijden op een uitstekende gedeelde derde plaats met tien behaalde punten en zal dus met het nodige zelfvertrouwen afreizen richting Luik.

Voorspelling

Wedstrijden als deze zijn altijd lastig te voorspellen. Standard Luik heeft de betere ploeg en bovendien het thuisvoordeel. Oostende lijkt echter veel beter in vorm op het moment. Toch denken we dat Standard Luik uiteindelijk aan het langste eind zal trekken. Overwinning voor Standard!

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Standard Luik x Oostende :

  Standard Gelijkspel Oostende
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 1.6 3.75 5
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 1.57 3.8 5.35
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.62 3.85 5.25
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.55 4.25 4.5
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 1.59 3.8 5.3
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.6 4 5.3

Standard Luik x Oostende zal Plaats : Stade Maurice Dufrasne. 2, rue de La Centrale, 4000, Liège, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook