puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Standard Luik x Zulte Waregem 9 februari 2014 om 20:00

Woensdag 5 februari, 2014

Standard Luik x Zulte Waregem
Komende speelronde zal er een heuse topper worden gespeeld in de Belgische voetbalcompetitie. Koploper Standard Luik neemt het namelijk op tegen nummer vier van de competitie Zulte Waregem. Weet Zulte Waregem dichterbij te kruipen of bevestigd Standard in deze wedstrijd de topvorm waar de club op dit moment in verkeert? Een voorbeschouwing.

Standard Luik

In Luik wacht men al vijf jaar tevergeefs op een kampioenschap. In 2009 werd de ploeg namelijk voor het laatst kampioen en daarna moest Standard het ieder jaar opnieuw weer doen met een bijrol. De laatste twee jaar eindigde men zelfs niet in de top drie en dat steekt in Luik. Alles en iedereen rond Standard Luik wil dan ook niets liever dan opnieuw kampioen van België worden en dit jaar lijkt niets de ploeg in de weg te kunnen staan. Na 24 speelrondes heeft Standard immers al een voorsprong opgebouwd van maar liefst tien punten op de eerstvolgende concurrent. Wanneer Standard deze voorsprong weet te behouden of misschien zelfs weet uit te breiden, begint men met zo'n enorme voorsprong aan de play-off wedstrijden dat het haast onmogelijk is om ze nog in te halen. Trainer Guy Luzon waakt echter voor onderschatting en doet iedere wedstrijd opnieuw zijn best om zijn spelers op scherp te zetten. Dat zal met een tegenstander als Zulte Waregem wellicht niet nodig zijn omdat de spelers van Standard de mogelijkheid hebben om een directe concurrent op een nog grotere achterstand te zetten.

Zulte Waregem

Sinds de terugkomst van clubicoon Franky Durand telt Zulte Waregem weer mee als topploeg in het Belgische voetbal. Vorig jaar werd men zelfs bijna kampioen. Anderlecht wist Zulte in een onderling duel echter te verslaan waardoor Durand en zijn mannen met lege handen achter bleven. Dit seizoen zal men opnieuw alles op alles zetten om de landstitel te veroveren, maar de achterstand op koploper Standard is inmiddels opgelopen tot 12 punten. Als men in het spoor wil blijven van de overige concurrenten kan men zich een verlies in Luik niet veroorloven en daarom alles op alles zetten om te winnen van Standard.

Pronostiek

Deze wedstrijd lijkt een gemakkelijke prooi te worden voor Standard Luik. Standard is immers de ploeg in vorm en speelt ook nog eens voor eigen publiek. Hoewel Zulte Waregem nooit onderschat mag worden, voorspellen we dan ook een overwinning voor Standard Luik.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Standard Luik en Zulte Waregem :

 
Standard Luik
Gelijkspel
Zulte Waregem
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.50
4.00
6.50
Unibet >> Wedden op Unibet
1.52
4.00
6.00
bWin >> Wedden op bwin
1.50
3.90
5.75
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.55
3.80
6.43
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.65
3.60
4.50

Standard Luik x Zulte Waregem zal Plaats : Stade Maurice Dufrasne. 2, rue de La Centrale, 4000, Liège, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Circus Bet - Legaal wedden op sport in België

Circus Bet : bookmaker fiche en ons advies
Circus Bet - Logo Licentie België KSC Circus Bet Circus Bet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+124893.

Website : Circus Bet Website Circus Bet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook