puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Waasland-Beveren x OH Leuven 15 februari 2014 om 20u00

Vrijdag 14 februari, 2014

Waasland-Beveren x OH Leuven
Het voetbalduel tussen Waasland-Beveren en OH Leuven van komende zaterdagavond schept naar alle waarschijnlijkheid duidelijkheid over wie straks wordt veroordeeld tot de Play-Off 3, de degradatiepoule in de Belgische Eerste Klasse. De thuisploeg verschijnt aan de aftrap met slechts één punt minder (22 om 23 punten) dan de tegenstander uit Leuven.

Duel van de waarheid voor thuisploeg Waasland-Beveren

De fusieclub Waasland-Beveren promoveerde in het seizoen 2011-2012 voor het eerst in de geschiedenis naar de Jupiler Pro League. Het eerste jaar op het hoogste niveau werd afgesloten op een keurige 13e plek, maar dit seizoen staan de Wase wolven voorlopig 15e en voorlaatste. Dat betekent dat een neergang naar de Tweede Klasse angstig dicht bij komt. Het thuisduel in Freethiel stadion is voor de ploeg van trainer Bob Peeters daarom de wedstrijd van de waarheid. De geel-blauwen starten het duel in de wetenschap dan OH Leuven de heenwedstrijd naar zich toetrok. Vorig seizoen dolf Waasland-Beveren thuis ook het onderspit tegen Oud-Heverlee Leuven.

Ook OH Leuven tracht de degradatiepoule te ontlopen

OH Leuven werd in het seizoen 2010-2011 kampioen van de Tweede Klasse en keerde daarmee voor het eerst sinds het seizoen 1949-1950 terug op het hoogste Belgische niveau. Na een 14e en 10e plek in de eindrangschikking, staat OH Leuven in het derde opeenvolgende seizoen in de Jupiler Pro League opnieuw 14e. Trainer Herman Vermeulen ziet zijn ploeg de laatste maanden vooral thuis goed presteren, maar op verplaatsing is het een ander verhaal. OH Leuven voelt zich zaterdagavond gesterkt door de terugkeer na een blessure van Sawaneh Ibou uit Gambia, die gebrand is om te scoren tegen concurrent Waasland-Beveren.

Waasland-Beveren en OH Leuven zijn zeer aan elkaar gewaagd

Waasland-Beveren tegen OH Leuven is een echt degradatieduel. OH Leuven heeft een speciale supportersactie op touw gezet om zoveel mogelijk fans mee naar het Freethiel stadion te krijgen en een gevoel van een thuisduel te creëren. Waasland-Beveren won eind vorig jaar knap uit bij Club Brugge, maar wacht inmiddels al weer 3 duels op een nieuwe overwinning. Leuven behaalde eind januari thuis tegen het hoog geklasseerde Zulte Waregem zijn laatste zege. Beide ploegen zijn zeer aan elkaar gewaagd. De vorm van de dag zal daarom zaterdag de doorslag geven. Gezien de magere uitresultaten verschijnt thuisploeg Waasland-Beveren als lichte favoriet op het veld.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Waasland-Beveren en OH Leuven :

 
Waasland-Beveren
Gelijkspel
OH Leuven
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.10
3.30
3.40
Unibet >> Wedden op Unibet
2.20
3.35
3.10
bWin >> Wedden op bwin
2.10
3.30
3.10
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.10
3.40
3.41
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.10
3.30
3.40

Waasland-Beveren x OH Leuven zal Plaats : Freethiel. 9120, Beveren, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook