puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Zuid-Korea x België 26 juni 22u00 (Wereldkampioenschap)

Maandag 23 juni, 2014

Zuid-Korea x België
Achter de grote favorieten voor het Wereldkampioenschap 2014 zijn er vanzelfsprekend nog een groot aantal outsiders actief op het toernooi. Een van de outsiders is België, dat beschikt over een sterk collectief met spelers die uitkomen in de sterkste competities ter wereld. België mag niet onderschat worden tijdens het WK. Bovendien hebben de Belgen een goede loting. Ze zijn ingedeeld bij Algerije, Rusland en Zuid-Korea. De laatste groepswedstrijd speelt men op donderdag 26 juni tegen Zuid-Korea. Of de Belgen op het moment van dei wedstrijd al geplaatst zijn of nog aan de bak moeten is natuurlijk nog de vraag. Kan Zuid-Korea verrassen of zal België gewoon zoals we verwachten aan het langste eind trekken? Een voorbeschouwing.

Zuid-Korea

Zuid-Korea is vaak aanwezig op een wereldkampioenschap. Het WK in Brazilië is de achtste keer op rij dat de Aziaten hun kunsten mogen laten zien op een eindronde. Er werden daarin ook enkele bijzondere prestaties behaald. Iedereen herinnert zich natuurlijk nog het Wereldkampioenschap in eigen land in 2002, toen Zuid-Korea onder de bezielende leiding van Guus Hiddink de halve finale wist te bereiken. Tijdens het laatste Wereldkampioenschap in 2010 wist Zuid-Korea overigens ook de groepsfase te overleven. In de achtste finale werd het toen echter uitgeschakeld door Uruguay, de latere halve finalist. Er zijn in de selectie van Zuid-Korea geen in Europa bekende namen te vinden en het land heeft een zeer jonge selectie, waarbij we slechts 1 speler kunnen noteren die ouder is dan dertig. Toch mag het land zeker niet onderschat worden, omdat men elk WK opnieuw beschikt over een ijzeren mentaliteit waarmee in het verleden vele wedstrijden gewonnen werden.

België

België is de laatste jaren uitgegroeid tot een hecht en zeer sterk team. De Belgen vallen op basis van hun prestaties nog net buiten de top tien van de FIFA wereldranglijst, maar zijn al jaren bezig aan een opmars. Dat is ook goed uit te leggen als we de selectie van de Belgen bekijken. Met enkele wereldtoppers zoals Eden Hazard, Vincent Kompany en keeper Courtois beschikt men in vrijwel elke linie over spelers met veel ervaring. Bondscoach Marc Wilmots heeft dan ook spelers uit alle topcompetities. Deze selectie wordt bovendien aangevuld met jong en veelbelovend talent uit de eigen competitie.

Voorspelling

Ondanks de grenzeloze inzet van de Zuid-Koreanen, beschikt België simpelweg over veel meer kwaliteit. We voorspellen dan ook een overwinning voor de Belgen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Zuid-Korea x België :

  Zuid-Korea Gelijkspel België
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 5 3.8 1.61
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 100 gratis inzet) 6 3.8 1.6
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 5.5 3.5 1.67
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 5.25 3.7 1.62
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 5 gratis) 6 3.75 1.59
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 4.7 3.8 1.55

Zuid-Korea x België zal Plaats : Arena de São Paulo. Avenida Miguel Ignácio Curi, 111, 08295-005, São Paulo, Brazilië

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

De Wereldbeker voetbal blijft de gebeurtenis waarop alle liefhebbers van "het spel" met ongeduld wachten. Geld-Kansspel.be biedt u zijn pronostieken aan voor de Wereldbeker 2014, even goed voor de kwalificatiewedstrijden als voor de eindfase. Wij zullen, uiteraard, in het bijzonder het parcours van de Rode Duivels volgen.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook