puce H1 Geld-Kansspel.be

Pronostiek Zulte Waregem x Waasland-Beveren zaterdag 13 augustus 2014 om 20u00

Vrijdag 12 september, 2014

Zulte Waregem x Waasland-Beveren
Terwijl de nationale ploegen afgelopen week alweer moesten opdraven voor de kwalificatiewedstrijden van het EK 2016, hebben de nationale competities een week stil gelegen. Komend weekeinde staan er echter weer volop wedstrijden op het programma en tijd om uit te rusten is er dus eigenlijk niet bij voor de spelers. De Belgische Jupiler Pro League kent weer een vol wedstrijdprogramma. 9 september zal titelkandidaat Zulte Waregem het in eigen huis opnemen tegen Waasland-Beveren. Kan Zulte Waregem deze wedstrijd naar zich toe trekken en op deze manier de aansluiting met de top enigszins hervinden of weet Waasland-Beveren te verrassen? Een voorbeschouwing.

Zulte Waregem

De laatste jaren heeft Zulte Waregem zich nadrukkelijk aan de top van het Belgische voetbal gemeld. De ploeg staat onder de vurige leiding van Jacky Dury, die Zulte al eerder tot grote hoogten wist te stuwen. De laatste twee jaar eindigde men respectievelijk op een tweede en een vierde plaats in de competitie. Vooral twee jaar geleden was men ontzettend dicht bij het kampioenschap. Pas op de slotdag van play-off I wist Anderlecht de titel in een bloedstollend onderling duel naar zich toe te trekken. Dit seizoen is tot nog toe niet het seizoen van Zulte. Men heeft uit zes gespeelde wedstrijden slechts zes punten behaald en staat daarmee op een dertiende plaats, een ongewone plek voor de ploeg de laatste jaren. Om te klimmen op de ranglijst en in de buurt te komen van de andere topploegen zal er gewonnen moeten gaan worden en snel ook. De thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren lijkt daarvoor de ideale mogelijkheid al kun je dat vooraf nooit met zekerheid zeggen. De spelers van Zulte zullen in ieder geval tot op het bot gemotiveerd zijn om de drie punten te pakken.

Waasland-Beveren

Waasland-Beveren bestaat nog geen twintig jaar en heeft zich in die tijd vanaf de Eerste Provinciale weten op te werken tot de hoogste afdeling van het Belgisch betaalde voetbal. Dat is natuurlijk al een prestatie op zich, maar de ploeg slaagt er sinds de promotie naar de Eerste Klasse twee jaar geleden bovendien ook nog in om vrij eenvoudig lijfsbehoud te realiseren. Vorig jaar eindigde men op de veertiende plaats, waar men een jaar eerder op de dertiende plaats wist te eindigen. Ook dit jaar zal men er alles aan doen om voor lijfsbehoud te zorgen. Men wist echter slechts vijf punten in zes wedstrijden te behalen tot nog toe en zal dus diep moeten gaan om weg te komen uit de gevarenzone.

Voorspelling

Zulte Waregem is volgens ons een maatje te groot voor Waasland-Beveren. Bovendien speelt Zulte thuis en zal de ploeg het morrende publiek iets willen laten zien. Winst voor Zulte Waregem dus.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Zulte Waregem x Waasland-Beveren :

  Zulte Waregem Gelijkspel Waasland-Beveren
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 100 gratis inzet) 1.53 3.75 6
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 1.48 4 6
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.55 4 5.75
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.5 4 5.5
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 1.53 3.85 5.9
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.55 4 6

Zulte Waregem x Waasland-Beveren zal Plaats : Regenboogstadion. Zuiderlaan 17, 8790, Waregem, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook