puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds AC Milan x Atletico Madrid Champions League 19 februari 2014 om 20u45

Dinsdag 18 februari, 2014

AC Milan x Atletico Madrid
De poulefases zitten erop en de winterstop is alweer even voorbij; tijd voor de volgende fase in het Champions League toernooi. Voor de winter werd de poulefase al gespeeld en de beste zestien zijn overgebleven voor de achtste finales. Daarin neemt het AC Milan van Clarence Seedorf het op tegen het dit seizoen verrassend sterk spelende Atletico Madrid. Kan Milan succes behalen in de Champions League of rekent Atletico af met de Italianen? Een voorbeschouwing.

AC Milan

Het gaat dit seizoen alles behalve goed in Milaan. AC Milan kan een topklassering in de competitie inmiddels vergeten. De ploeg staat op een teleurstellende elfde plaats en is uitgeschakeld in de strijd om de titel. Het zal zelfs alle zeilen bij moeten zetten om Europees voetbal te halen, al is dat niet onmogelijk. Ook in de Champions League ging het voor de winterstop niet van een leien dakje met de rood-zwarten. In een poule met Ajax, Barcelona en Celtic, wist het zich op de allerlaatste speeldag ternauwernood te plaatsen ten koste van de Amsterdammers. Dat gebeurde in een rechtstreeks duel in Milaan. De trainer werd reeds ontslagen en clublegende Clarence Seedorf nam het stokje over. Milan kampt echter met meerdere blessures. Zo is El Sharaawy reeds lang geblesseerd en is het ook onzeker of Robinho in de wedstrijd tegen Atletico Madrid mee kan doen. Toch kunnen we AC Milan vooraf zeker niet afschrijven, zeker niet als het thuis speelt.

Atletico Madrid

Atletico Madrid is de grote verrassing dit seizoen. De ploeg uit Madrid strijd volop mee op de eerste plaats in Spanje en doet daarin niet onder voor Barcelona en Real Madrid. Alle drie de ploegen hebben evenveel punten behaald tot nu toe en dat belooft dus een ongekend spannend slot van de competitie. Ook in de Champions League maakte Atletico Madrid tot nu toe behoorlijk indruk. De ploeg behaalde uit zes wedstrijden maar liefst zestien punten en plaatste zich daarmee ongeslagen voor de achtste finales. Men wil deze ongeslagen status natuurlijk behouden, maar daarvoor zal men dus niet mogen verliezen van de Milanezen. Atletico zal in ieder geval met het nodige zelfvertrouwen afreizen naar Milaan en zonder schroom de mannen van Seedorf tegemoet treden.

Voorspelling

Als we naar de huidige vorm van beide ploegen kijken, voorspellen we een overwinning voor Atletico.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen AC Milan en Atletico Madrid :

 
AC Milan
Gelijkspel
Atletico Madrid
BetFirst >> Wedden op betFirst
3.10
3.30
2.35
Unibet >> Wedden op Unibet
3.20
3.30
2.35
bWin >> Wedden op bwin
3.10
3.20
2.30
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
3.10
3.30
2.35

AC Milan x Atletico Madrid zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook