puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Ajax Amsterdam x Red Bull Salzburg League 20 februari 2014 om 21u05

Woensdag 19 februari, 2014

Ajax Amsterdam x Red Bull Salzburg
Op donderdag 20 februari gaat de Europa League verder met de laatste 32 overgebleven teams. Om 21.05 uur is onder andere de aftrap van het treffen tussen Ajax Amsterdam en het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. Ajax begon het Europese voetbalseizoen in de Champions League in een poule met Barcelona, AC Milan en Celtic, maar vergaarde, ondanks een zeer knappe thuisoverwinning op Barcelona, één punt te weinig voor een vervolg in de knock-outfase van het elitetoernooi. Red Bull Salzburg denderde in de eerste helft van het seizoen 2013/2014 door de poulefase van de Europa League heen. Alle wedstrijden werden gewonnen tegen het Deense Esbjerg, het Zweedse Elfsborg en het Belgische Standard Luik.

Ajax

Ajax is op papier favoriet voor de dubbele confrontatie met Red Bull Salzburg. Qua naam en faam kan Red Bull Salzburg niet aan Ajax tippen, maar dat zegt uiteraard niets. Ajax is wat wisselvallig uit de winterstop gekomen. Er werd wel direct van titelconcurrent PSV gewonnen en enkele dagen later werd aartsvijand Feyenoord (in de kwartfinale van het nationale bekertoernooi) ook aan de zegekar gebonden, maar de laatste paar wedstrijden is er wat zand in de motor gelopen en oogt het veldspel stroperig. Er worden te weinig doelrijpe kansen gecreëerd, wat ertoe leidde dat de uitwedstrijden bij FC Utrecht en PEC Zwolle tamelijk onnodig in een teleurstellend 1-1 gelijkspel eindigden. Desondanks zal Ajax het tweeluik met Red Bull Salzburg met vertrouwen tegemoet gaan, want, wisselvallige resultaten of niet, Ajax heeft in de nationale competitie momenteel de koppositie in handen met vier punten voorsprong op FC Twente en vijf punten voorsprong op Vitesse en Feyenoord.

Red Bull Salzburg

Red Bull Salzburg mag dan de underdog zijn, voorafgaand aan de clash met Ajax, maar de ploeg is goed in vorm. In de eigen competitie heeft het van geen enkel team iets te duchten. Red Bull Salzburg staat op eenzame hoogte in de Oostenrijkse competitie, met maar liefst zeventien punten voorsprong op de nummer twee, SV Grödig. Aan de vier behaalde landskampioenschappen in de laatste zeven seizoenen zal dus op korte termijn een vijfde landstitel in acht seizoenen volgen, maar gaat er ook Europees succes komen?

Prognose

Ondanks de goede resultaten van Red Bull Salzburg dit seizoen, zowel in eigen land als in Europees verband, is de verwachting toch dat Ajax als winnaar uit dit tweeluik zal komen. De ploeg speelt over het algemeen volwassen in Europese wedstrijden de laatste paar seizoenen en heeft aardig wat ervaring opgedaan met tegenstanders als Real Madrid, Barcelona en Manchester United, dus Ajax zal niet schrikken van Red Bull Salzburg, al moet er natuurlijk worden gewaakt voor onderschatting, want van deze gevaarlijke tegenstander wordt niet zomaar even gewonnen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Ajax Amsterdam en Red Bull Salzburg :

 
Ajax Amsterdam
Gelijkspel
Red Bull Salzburg
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.85
3.60
4.10
Unibet >> Wedden op Unibet
1.90
3.65
3.80
bWin >> Wedden op bwin
1.80
3.60
3.75
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.85
3.60
4.10

Ajax Amsterdam x Red Bull Salzburg zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Europa League zowel van de gespeelde wedstrijden als van die die nog moeten plaatsvinden.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook