puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Arsenal x Bayern München Champions League 19 februari 2014 om 20u45

Dinsdag 18 februari, 2014

Arsenal x Bayern München
Komende week begint de Champions League weer en er worden niet de minste wedstrijden gespeeld. Er staan namelijk enkele prachtige affiches op het programma. Een van de wedstrijden die gespeeld wordt, is de wedstrijd tussen Arsenal en Bayern München. Wie zal deze clash tussen de twee ploegen die het meeste indruk maken dit seizoen winnend afsluiten? Een voorbeschouwing.

Arsenal

Arsenal maakt indruk dit seizoen. De ploeg was lange tijd koploper in de premier league, en staat er ook op dit moment erg goed voor. De Londenaren hebben namelijk slechts een achterstand van een punt op stadsgenoot Chelsea. Bovendien maakt de ploeg van Arsene Wegner dit seizoen indruk met mooi en verzorgd voetbal. Dat komt niet in de laatste plaats door de komst van Mezut Ozil. Deze Duitse spelmaker zal uitkijken naar de ontmoeting met Bayern München en zal er alles aan doen om op te vallen. In de poulefase van de Champions League maakte Arsenal het overigens ongekend spannend. Het eindigde samen met Borussia Dortmund en Napoli op twaalf punten maar belandde dankzij het doelsaldo op de tweede plaats en wist zich zo te kwalificeren voor de achtste finale. Men zal vol vertrouwen toewerken naar de clash met Bayern München en niet bang zijn om aanvallend voetbal te spelen tegen de winnaar van vorig jaar.

Bayern München

Bayern kan dit seizoen eigenlijk alleen maar verliezen. Vorig jaar werd alles gewonnen door de Duitse ploeg en ook dit jaar zijn alle ogen gericht op de ploeg met sterspelers als Frank Ribery en Arjen Robben. In de competitie staat het inmiddels alweer ongenaakbaar bovenaan en ook in de Champions League wist men zich zonder al te veel moeite te kwalificeren voor de volgende ronde. Ook bij de winnaar van vorig jaar komen de resultaten echter niet vanzelf en ook Bayern heeft niet zomaar gewonnen van Arsenal. Gelukkig voor trainer Guardiola is Aren Robben net op tijd fit. Afgelopen wedstrijden liet hij zien weer volledig hersteld te zijn en scoorde hij ook meerdere malen. Bayern zal er op gebrand zijn om al in Londen een klap uit te delen, zodat men het in eigen huis af kan maken.

Voorspelling

Deze wedstrijd kan alle kanten op en zal waarschijnlijk door details beslist worden .In wel voordeel deze details zijn, is nog maar de vraag. Ondanks het feit dat Arsenal thuis speelt, voorspellen we toch een overwinning voor Bayern.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Arsenal en Bayern München :

 
Arsenal
Gelijkspel
Bayern München
BetFirst >> Wedden op betFirst
4.25
3.80
1.80
Unibet >> Wedden op Unibet
4.75
3.85
1.75
bWin >> Wedden op bwin
4.20
3.80
1.75
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
4.25
3.80
1.80

Arsenal x Bayern München zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

Circus Bet - Legaal wedden op sport in België

Circus Bet : bookmaker fiche en ons advies
Circus Bet - Logo Licentie België KSC Circus Bet Circus Bet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+124893.

Website : Circus Bet Download Circus Bet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook