puce H1 Geld-Kansspel.be

Atletico Madrid x FC Barcelona Champions League 9 april 2014 om 20u45

Maandag 7 april, 2014

Atletico Madrid x FC Barcelona
Woensdag 9 april staat de return in de kwartfinale van de Champions League tussen Atletico Madrid en Barcelona op het programma. Verrassend genoeg wist Atletico de eerste wedstrijd in Camp Nou gelijk te spelen, waardoor de Madrilenen vooraf in het voordeel zijn. Weet men ook met die druk om te gaan en het thuis af te maken of zal het 'gewoon' weer Barcelona zijn dat de wedstrijd wint en zich daarmee plaatst voor de halve finale van dit prestigieuze toernooi? Een voorbeschouwing.

Atletico Madrid

Atletico Madrid is bezig aan van de sterkste seizoenen ooit. De ploeg uit Madrid staat op dit moment zelfs bovenaan de ranglijst in Spanje en hoeft dus geen enkele ploeg te vrezen. Niet dat het een enorme voorsprong heeft; de ploeg heeft slechts een punt voorsprong op Barcelona en drie punten op stadsgenoot Real Madrid. Ook in de Champions League maakte men indruk door onder andere AC Milan kansloos uit te schakelen in de achtste finale. Tijdens de eerste wedstrijd in de kwartfinale verraste men vriend en vijand door brutaal de leiding te nemen in en tegen Barcelona. Het was Diego, die in het veld gekomen was voor de geblesseerde Diego Costa, die met een snoeihard afstandsschot de ploeg uit Madrid op voorsprong zette. Via Neymar kwam Barcelona vervolgens nog langszij, maar Atletico is vooraf aan de return in het voordeel. Wellicht kan Diego Costa zelfs al weer meedoen; zijn blessure is minder ernstig dan gedacht.

Barcelona

Langzaam maar zeker lijken er barsten te komen in het onverslaanbare Barcelona van de laatste jaren. De ploeg zal alles op alles moeten zetten om kampioen te worden en ook in de Champions League gaat alles niet vanzelf. Toch is er nog geen sprake van paniek bij de Catalanen. Men zal geen gebrek een zelfvertrouwen hebben en ervaren spelers als Xavi en Iniesta zijn wel wat meer druk gewend dan de druk die tijdens de wedstrijd tegen Atletico aanwezig zal zijn. Barcelona zal dan ook gewoon proberen om zelf het spel te maken en om de wedstrijd op die manier naar zich toe te trekken.

Voorspelling

Dit is een ontzettend lastige wedstrijd om te voorspellen, maar we denken dat de ervaring van Barcelona uiteindelijk de doorslag zal geven en dat Barcelona deze wedstridj dus gaat winnen, al zal dat niet met groot verschil zijn.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Atletico Madrid en FC Barcelona :

 
Atletico Madrid
Gelijkspel
FC Barcelona
BetFirst >> Wedden op betFirst
3.30
3.40

2.20

Unibet >> Wedden op Unibet
3.40
3.45
2.20
bWin >> Wedden op bwin
3.40
3.30
2.10
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
3.30
3.35
2.16
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
3.30
3.40

2.20

Atletico Madrid x FC Barcelona zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook