puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Bayern München x Arsenal Champions League 11 maart 2014 om 20u45

Maandag 10 maart, 2014

Bayern München x Arsenal
Deze week vallen de eerste beslissingen in de achtste finales van de Champions League. Bayern München won in Londen al van Arsenal, maar zal deze week het karwei in eigen huis willen afmaken. Dinsdag 11 maart staan beide ploegen tegenover elkaar. Kan Beyern München opnieuw indruk maken, of kan Arsenal verrassen en voor een revanche zorgen? Een voorbeschouwing.

Bayern München

Bayern München lijkt sterker dan ooit. De ploeg won vorig jaar alles wat er te winnen viel, maar de honger naar prijzen lijkt nog niet gestild. Ook dit jaar wil men koste wat het kost alle mogelijke prijzen binnenslepen. Daar komt nog eens bij dat het voetbal steeds aantrekkelijker wordt onder leiding van trainer Pep Guardiola. In de competitie gaat men fier aan kop en is er geen enkele ploeg die de ploeg kan bedreigen. Ook in de Champions League gaat alles van een leien dakje en lijkt het erop dat men zich moeiteloos voor de volgende ronde gaat plaatsen. Na een eenvoudige poulefase werd men aan Arsenal gekoppeld en keken vele mensen reikhalzend uit naar de ontmoetingen tussen de twee ploegen die op dit moment in vorm zijn. Een vroege rode kaart voor de doelman van Arsenal gooide in de eerste wedstrijd echter roet in het eten, waardoor Bayern redelijk eenvoudig de wedstrijd kon winnen met 0-2. Het enige gevaar deze wedstrijd voor de Duisers lijkt dan ook gemakzucht en onderschatting.

Arsenal

In Londen had men veel van de confrontatie met de Duitsers verwacht. Helaas voor de fans en de spelers zorgde de vroege rode kaart voor de doelman ervoor dat het daarna nooit meer echt een wedstrijd werd. Men moest toezien hoe Bayern vervolgens de wedstrijd naar zich toe trok en het tweeluik eigenlijk al in de eerste wedstrijd besliste. Toch zal men niet voor spek en bonen naar Duitsland afreizen. Arsenal zal er alles aan doen om deze wedstrijd te winnen en wraak te nemen voor het verlies in Londen. Allereerst staat er natuurlijk eerherstel op de agenda, maar men acht zichzelf ook zeker nog niet kansloos voor de volgende ronde.

Voorspelling

Door de uitslag van de eerste wedstrijd verwachten we een ultra aanvallend Arsenal. Bayern zal daar met haar snelle spelers gebruik van kunnen maken en we verwachten dan ook een overwinning voor de Duitsers.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Bayern München en Arsenal :

 
Bayern München
Gelijkspel
Arsenal
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.30
5.75
9.00
Unibet >> Wedden op Unibet
1.30
5.85
10.00
bWin >> Wedden op bwin
1.28
6.00
8.50
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.30
5.75
9.00

Bayern München x Arsenal zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook