puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Bergen x OH Leuven Play Down zaterdag 5 april 2014 om 20u00

Vrijdag 4 april, 2014

Bergen x OH Leuven
Er zal weer een prachtig duel worden gespeeld met betrekking tot de Play-offs. Op 5 april 2014 om 20:00 uur wordt namelijk de wedstrijd gespeeld tussen Bergen en OH Leuven. Zoals altijd belooft dat een waar spektakel te worden. De laatste wedstrijd in de Pro League tussen deze 2 ploegen is in het voordeel beslist van Bergen. Toen werd er met 3-2 geworden. In eerdere ontmoetingen heeft OH Leuven echter bewezen ook prima te kunnen winnen en zo Bergen de baas te zijn. Dat is ook gebleken in de eerste Play-off. De wedstrijd werd in het voordeel beslist van OH Leuven. Er werd namelijk met 2-0 gewonnen. Spannend zal het daarom zeker worden op 5 april 2014.

OH Leuven

OH Leuven is opgericht in 1957. De ploeg komt uit de stad Heverlee. In de Play-offs worden er uitstekende zaken gedaan door de voetbalploeg. Bergen lijkt een beetje de underdog te zijn in het gehele verhaal. Dat is zeker in het voordeel van OH Leuven. Toch geven de statistieken ook aan dat Bergen in een net wat meer voordelige positie zit dan OH Leuven. De helft van alle wedstrijden die zijn gespeeld tussen de ploegen, zijn bijna voor de helft alleen maar gelijkgespeeld. Bergen heeft daarnaast de meeste wedstrijden geworden. Het verschil is echter nihil, dus in principe kunnen beide ploegen evenveel aanspraak maken op de overwinning. De laatste wedstrijd zal OH Leuven zeker het vertrouwen geven dat het nodig heeft om ook deze aankomende wedstrijd te geloven in de overwinning.

Bergen

Bergen zal moeten winnen van OH Leuven, omdat het verschil op dit moment 6 punten is. OH Leuven is namelijk begonnen met 3 punten voorsprong op Bergen. Doordat ze de eerste Play-off tegen Bergen hebben gewonnen, leverde hen dat nog eens 3 extra punten op. Bergen zal daarom alle zeilen moeten bijzetten om de nodige 3 punten binnen te halen. Of ze dat gaat lukken valt enigszins te betwijfelen. OH Leuven laat zich namelijk niet meer zo makkelijk uit het veld slaan, waardoor er een grote kans is dat de wedstrijd opnieuw zal worden gewonnen door OH Leuven. Ondanks het verlies, heeft Bergen lang stand weten te houden afgelopen wedstrijd. Er is namelijk wel een goede verdediging in de voetbalploeg van Bergen aanwezig. Of deze nu stand weet te houden is de grote vraag.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Bergen en OH Leuven :

 
Bergen
Gelijkspel
Leuven
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.20
3.40

3.00

Unibet >> Wedden op Unibet
2.20
3.40
3.00
bWin >> Wedden op bwin
2.20
3.30
2.90
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.14
3.40
3.15
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.20
3.40

3.00

Bergen x OH Leuven zal Plaats : Stade Charles Tondreau. Avenue du Tir 75, 7000, Mons, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook