puce H1 Geld-Kansspel.be

Borussia Dortmund x Real Madrid Champions League 8 april 2014 om 20u45

Maandag 7 april, 2014

Borussia Dortmund x Real Madrid
Dankzij het wereldkampioenschap dat deze zomer in Brazilie wordt gespeeld, zit de voetbalkalender overvol. Vrijwel de hele week door zijn er voetbalwedstrijden te zien. Dinsdag 8 april speelt Dortmund in eigen huis tegen Real Madrid de return van de kwartfinale van de Champions League. Kan Dortmund Real net als vorig jaar verrassen en op een pak slaag trakteren of zullen de Spanjaarden de 3-0 voorsprong die ze in eigen huis hebben opgebouwd niet meer weggeven? Een voorbeschouwing.

Plaatst Real Madrid zich voor de halve finale?

Dortmund

Hoewel Dortmund met het vertrek van enkele spelers aan kwaliteit heeft ingeleverd dit seizoen, draait het in de Duitse competitie nog steeds erg goed mee. Achter kampioen Bayern München is het nog volop in de race om de felbegeerde tweede plaats. Dortmund heeft de laatste tijd echter wat pech met blessures en schorsingen waardoor het in Madrid lang niet met de beste elf kon spelen. Wellicht was dat er ook mede de oorzaak van dat de Duitsers door Real Madrid werden weggespeeld en met 3-0 verloren. Opgeven is er echter niet bij. De Duitsers zullen tot aan de laatste minuut blijven vechten om zich alsnog te plaatsen voor de halve finale. Dat is ook geen onmogelijke opgave als we bedenken dat Dortmund vorig jaar in eigen huis met maar liefst 4-1 wisten te winnen van Real Madrid. Of het dit jaar ook zo ver gaat komen, is natuurlijk nog maar de vraag.

Real Madrid

Real Madrid zette in eigen huis al een reuzenstap richting de halve finale. Met goed en verzorgd voetbal werd Dortmund met maar liefst 3-0 verslagen. Het loopt dit seizoen overigens sowieso prima in de Spaanse hoofdstad. Tot nu toe kende Real in de Champions League nauwelijks problemen en kwam het zonder al te veel moeite in de kwartfinale. Ook in de competitie gaat alles naar wens. Real Madrid zal in de laatste fase van de competitie, samen met Barcelona en Atletico Madrid uit gaan maken wie er dit jaar kampioen zal worden in Spanje. Het vertrouwen van de Spanjaarden is groot en men zal naar Duitsland afreizen zonder al te veel aanvallende intenties, aangezien ze een voorsprong van 3-0 hebben.

Voorspelling

We voorspellen een spannende, maar vooral lastige wedstrijd waarin Borrusia Dortmund uiteindelijk met klein verschil zal winnen. Dormund wint de wedstrijd volgens ons wel, maar plaatst zich niet voor de halve finale van de Champions League.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Real Madrid :

 
Borussia Dortmund
Gelijkspel
Real Madrid
BetFirst >> Wedden op betFirst
3.30
3.50

2.15

Unibet >> Wedden op Unibet
3.30
3.70
2.15
bWin >> Wedden op bwin
3.25
3.70
2.05
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
3.20
3.60
2.12
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
3.30
3.50

2.15

Borussia Dortmund x Real Madrid zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook