puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Cercle Brugge x KV Kortrijk Play Off 2 zaterdag 26 april 2014 om 20u00

Vrijdag 25 april, 2014

Cercle Brugge x KV Kortrijk
In play-off II van de Belgische competitie strijden acht ploegen om een Europa League ticket. De ploegen zijn in twee poules verdeeld en de winnaars van beide poules nemen het daarna tegen elkaar op in de finale. De winnaar van die finale mag dan weer een barrage met de nummer zes uit play-off I spelen om een Europa League ticket. De weg lijkt ontzettend lang, maar de uiteindelijke beloning is dat natuurlijk dubbel en dwars waard. In poule B van play-off II strijden Kortrijk en Charleroi om de groepswinst. Beiden ploegen hebben tot nog toe zeven punten behaald en willen geen steekje laten vallen. Komende speelronde gaat Kortrijk op bezoek bij Cercle Brugge, dat tot nog toe nog geen enkele punt wist te behalen bij play-off II. Wordt het een gemakkelijke avond voor Kortrijk, of gooit Cercle Brugge roet in het eten?

Cercle Brugge

Het seizoen van Cercle Brugge zit er nog niet officieel op, maar de meeste spelers en supporters zullen toch al met volgend jaar bezig zijn. Men kan immers groep B niet meer winnen en is dus eigenlijk al uitgeschakeld. Toch moeten er nog drie wedstrijden gespeeld worden en wellicht willen de spelers het thuispubliek nog wat laten zien. De vraag is echter of dat voor genoeg motivatie zorgt om de mouwen op te stropen en Kortrijk te lijft te gaan, dat nog wel voor de prijzen speelt. Aan het publiek zal het in ieder geval niet liggen; men is het hele seizoen al hondstrouw en zal ook bij deze wedstrijd in ruime getale aanwezig zijn.

Kortrijk

Kortrijk is op dit moment koploper in groep B van play-off II, maar dat is slechts op doelsaldo. Charleroi heeft namelijk evenveel punten behaald en wacht op een misstap van Kortrijk. Puntverlies kan men zich dus simpelweg niet veroorloven; als men alles in eigen hand wil houden, zal er gewonnen moeten worden van Cercle Brugge. Dat lijkt ook niet al te moeilijk, aangezien men de eerste wedstrijd in deze poule tegen Cercle Brugge al met 4-0 wist te winnen.

Voorspelling

Het is de vraag of Cercle Brugge zich kan motiveren voor deze wedstrijd. Kortrijk is echter de betere ploeg en lijkt ook veel gemotiveerder. We voorspellen daarom dat Kortrijk deze wedstrijd, net als de eerste, met groot gemak gaat winnen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Cercle Brugge x KV Kortrijk :

 
Cercle Brugge
Gelijkspel
KV Kortrijk
BetFirst >> Wedden op betFirst
3.70
3.50

1.90

Unibet >> Wedden op Unibet
3.75
3.60
1.85
bWin >> Wedden op bwin
3.75
3.40
1.85
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
4.20
3.60
1.79
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
3.70
3.50

1.90

Cercle Brugge x KV Kortrijk zal Plaats : Jan Breydelstadion. Koning Leopold III-laan 50, 8200, Brugge, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook