puce H1 Geld-Kansspel.be

Chelsea x Atlético Madrid Champions League halve finale woensdag 30 april 2014 om 20u45

Maandag 28 april, 2014

Chelsea x Atlético Madrid
Op woensdag 30 april wordt om 20.45 uur afgetrapt, op Stamford Bridge in Londen, tussen Chelsea en Atlético Madrid. Dit is de tweede ontmoeting tussen beide clubs in de halve finale van de Champions League. Op dinsdag 22 april eindigde de eerste wedstrijd in 0-0. Het was een weinig enerverende wedstrijd met nauwelijks hoogtepunten, omdat Chelsea vooral kwam om 'de nul' te houden, met het oog op de thuiswedstrijd, en omdat Atlético Madrid er niet in slaagde om een bres te slaan in het hechte verdedigingsblok van Chelsea.

Chelsea

Met coach José Mourinho terug op het 'oude nest' is Chelsea dit seizoen op jacht naar de derde Europese beker op rij. In 2012 werd immers de Champions League gewonnen en in 2013 de Europa League, nadat de ploeg als titelhouder in de groepsfase van de Champions League sneuvelde. Mocht coach Mourinho erin slagen om Chelsea naar de eindzege in de Champions League te leiden, dan zou dit ook voor hemzelf een unieke trilogie betekenen. Hij won de Champions League immers al met twee clubs, te weten FC Porto (in 2004) en Internazionale (in 2010). In zijn eerste periode bij Chelsea leidde Mourinho de club al eens naar de finale van de Champions League, namelijk in 2008, maar deze finale werd na strafschoppen verloren van Manchester United. Overigens is Chelsea ook nog in de race voor het kampioenschap in de Premier League, maar om in die race te blijven, zal op zondag 27 april (3 dagen dus vóór de wedstrijd tegen Atlético Madrid) de uitwedstrijd bij koploper Liverpool gewonnen moeten worden. Er gaan geruchten dat de focus op de Champions League ligt en dat Chelsea in Liverpool (gedeeltelijk) met een B-team zal aantreden, maar met Mourinho weet je het maar nooit.

Atlético Madrid

Atlético Madrid is onder leiding van trainer Diego Simeone aan een fantastisch seizoen bezig. Daar waar Real Madrid en Barcelona de afgelopen jaren samen de dienst uitmaakten in de Primera Division en vaak met een straatlengte voorsprong eerste en tweede werden, heeft Atlético Madrid zich dit seizoen tussen beide grootmachten genesteld en heeft de club een hele goede kans op de eerste landstitel sinds 1996. Voor het eerst sinds het seizoen 2009-2010 mocht de club dit seizoen weer meedoen aan de prestigieuze Champions League en met een halve finaleplaats zijn alle verwachtingen overtroffen. Overigens won de club in 2010 en 2012 de Europa League, dus Europees succes is de club allerminst vreemd in de recente geschiedenis.

Prognose

Met een uitslag van 0-0 in de eerste wedstrijd is er eigenlijk nog helemaal niets beslist. De tweestrijd ligt nog helemaal open en alles is nog mogelijk. Voor de neutrale toeschouwer valt echter wel te hopen dat de wedstrijd in Londen aantrekkelijker zal verlopen dan die in Madrid. Een (snelle) goal van Atlético zal voor hen waarschijnlijk het beste scenario zijn, omdat Chelsea dan ook uit zijn schulp zal moeten kruipen. Een (vlotte) goal van Chelsea kan wel eens funest zijn voor het kijkplezier, maar laten we hopen op een interessante, maar bovenal spannende, wedstrijd!

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Chelsea x Atlético Madrid :

 
Chelsea
Gelijkspel
Atlético Madrid
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes
2.25
3.10

3.50

BetFirst >> Wedden op betFirst
2.25
3.25

3.40

Unibet >> Wedden op Unibet
2.25
3.20
3.50
bWin >> Wedden op bwin
2.20
3.25
3.30
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.20
3.15
3.40
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.25
3.25

3.40

Chelsea x Atlético Madrid zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook