puce H1 Geld-Kansspel.be

Chelsea x Paris St Germain Champions League 8 april 2014 om 20u45

Maandag 7 april, 2014

Chelsea x Paris St Germain
In de Londen wordt de return van de kwartfinale in de Champions League tussen Chelsea en Paris St Germain gespeeld. Weet Chelsea de 3-1 achterstand goed te maken of zullen de Fransen zich weten te plaatsen voor de halve finale? Een voorbeschouwing. Kan Chelsea zich alsnog plaatsen voor halve finale?

Chelsea

Met de terugkeer van succescoach Jose Mourinho lijkt Chelsea zich weer aan de Europese top te melden. Het gaat dit jaar uitstekend met de Londenaren en men wist zich dan ook vrij eenvoudig te plaatsen voor de kwartfinales van dit Europese toernooi. Dat de Engelsen het daarin niet gemakkelijk zouden krijgen, wist men vooraf al. In de eerste wedstrijd kwam Chelsea, na een 1-0 achterstand, brutaal op gelijke hoogte. Paris st Germain stelde echter orde op zaken en won met 3-1. Dankzij het uitdoelpunt van Chelsea leeft er echter nog wel hoop in de Londense harten. 2-0 is immers genoeg om zich te plaatsen voor de halve finales en dat is in eigen huis zeker niet onmogelijk. Ook in de competitie gaat het dit jaar prima met Chelsea. De ploeg staat op de tweede plaats met slechts twee punten minder dan koploper Liverpool. Chelsea zal in deze wedstrijd vanaf het begin proberen om Paris onder druk te zetten en snel proberen te scoren. Een snel doelpunt kan namelijk het nodige zelfvertrouwen geven, terwijl het vertrouwen van de tegenstander daar wellicht juist door aan het wankelen raakt.

Paris St Germain

PSG lijkt dit seizoen niet te kloppen. De Fransen zijn in de competitie ijzersterk en overtreffen alle concurrentie. Niet voor niets heeft men inmiddels een ruime voorsprong van maar liefst elf punten opgebouwd ten opzichte van de eerste achtervolger Monaco. Het lijkt dus slechts een kwestie van tijd te zijn voordat men het kampioensfeest kan vieren in de Franse hoofdstad. Daarnaast presteert PSG ook in de Champions League opvallend goed. Zonder al te veel moeite wist men de kwartfinale te bereiken en de ploeg maakt ook regelmatig indruk met aanvallend en verzorgd voetbal. In de thuiswedstrijd tegen Chelsea, wist men het overwicht ook uit te drukken in doelpunten, waardoor PSG met een 3-1 voorsprong naar Engeland afreist. Helemaal gerust zullen ze er echter niet op zijn in Parijs.

Voorspelling

We voorspellen dat PSG ook de tweede wedstrijd van Chelsea zal winnen, omdat PSG simpelweg de betere ploeg is en meer individuele kwaliteiten heeft.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Chelsea en Paris St Germain :

 
Chelsea
Gelijkspel
Paris St Germain
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.80
3.70

4.40

Unibet >> Wedden op Unibet
1.82
3.75
4.50
bWin >> Wedden op bwin
1.80
3.70
4.10
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.82
3.60
4.30
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.80
3.70

4.40

Chelsea x Paris St Germain zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Download Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook