puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Club Brugge x RSC Anderlecht Play Off 1 zondag 4 mei 2014 om 18u00

Vrijdag 2 mei, 2014

Club Brugge x RSC Anderlecht
Met nog vier wedstrijden te gaan is de strijd om het Belgische kampioenschap ongekend spannend in play-off I. Nog steeds staat de top vier namelijk binnen vier punten van elkaar. Komende speelronde neemt de kersverse koploper Club Brugge het in eigen huis op tegen Anderlecht. Club Bruggen heeft tegen de Brussellaren nog wat recht te zetten. De eerste wedstrijd werd Club namelijk van de mat gespeeld en won Anderlecht met maar liefst 3-0. Daarnaast kan puntverlies voor beide ploegen dodelijk zijn en wil men dus geen van beide verliezen. Kan Club Brugge de koppositie met succes verdedigen of komt Anderlecht langszij? Een voorbeschouwing.

Club Brugge

Met het einde van het reguliere seizoen in zicht, was het Club Brugge dat als enige ploeg in de buurt van koploper Standard wist te komen, door onder andere het onderlinge duel met de koploper te winnen. In de play-off presteert Club Brugge, net als vrijwel alle andere ploegen, erg wisselend; knappe overwinning worden afgewisseld met onbegrijpelijke verliespartijen, waardoor het nog steeds ongelooflijk spannend is in play-off I. Afgelopen weekend wist Club Brugge te profiteren van het puntverlies dat Standard Luik leed, waardoor men nu de koploper is. Men zal in eigen huis natuurlijk opnieuw willen winnen. Wanneer Club Brugge namelijk wint van Anderlecht, lijkt het erop dat Anderlecht definitief is uitgeschakeld in de titelrace al weet je dat in de Belgische play-off I nooit. Club Brugge zal in ieder geval willen winnen en dus ook veel aanvallende intenties hebben.

Anderlecht

Het lijkt er dit jaar opnieuw op dat Anderlecht precies op het juiste moment in vorm komt. Afgelopen speelronde was het erop of eronder voor de regerend landskampioen toen men Standard Luik ontving. De snelle 0-1 werd door Anderlecht vakkundig omgebogen in een 2-1 overwinning, waardoor men weer vol meespeelt om de titel. Even verslappen of ontspannen achterover leunen is er echter niet bij, want op bezoek bij Club Brugge moet er eigenlijk opnieuw gewonnen worden, wil men kans blijven maken op het kampioenschap. Voor Anderlecht telt enkel de winst en men zal dan ook met zeer aanvallende bedoelingen naar Brugge komen. Daarbij zal het de 3-0 overwinning aan het begin van play-off I zeker in het achterhoofd houden en zal men opnieuw proberen om Club Brugge te verrassen met vroeg druk naar voren zetten en zeer offensief spel.

Voorspelling

Niets lijkt zo onvoorspelbaar te zijn als de play-off wedstrijden in Belgie. Club Brugge lijkt in goede doen en wil de koppositie het liefst niet meer afgeven. Bovendien speelt men ook nog eens voor eigen publiek. We denken dan ook dat Club Brugge deze wedstrijd zal gaan winnen, al zal dat met veel moeite gepaard gaan.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Club Brugge en RSC Anderlecht :

 
Brugge
Gelijkspel
Anderlecht
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes
2.15
3.25

3.00

BetFirst >> Wedden op betFirst
2.20
3.30

3.20

Unibet >> Wedden op Unibet
2.30
3.50
2.80
bWin >> Wedden op bwin
2.00
3.20
3.50
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.12
3.35
3.25
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.20
3.30

3.20

Club Brugge x RSC Anderlecht zal Plaats : Jan Breydelstadion. Sint-Andries, 8200, Brugge, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Unibet - Legaal wedden op sport in België

Unibet : bookmaker fiche en ons advies
Unibet - Logo Licentie België KSC Unibet Unibet werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116799.

Website : Unibet Website Unibet

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook